X
 
 

Дете увисна от лифт в Боровец, баща му го спаси като по чудо

2330 1
Дете увисна от лифт в Боровец, баща му го спаси като по чудо
Снимка: Евгения Гигова/Actualno.com
Опасен инцидент застраши здравето на дете на пистата в Боровец. Малчуганът увисна от съоръжението на 10 метра височина.

Баща му успява да го хване за яката и да го спаси като по чудо, разказват очевидци на инцидента пред bTV. Ужасяващата случка се разиграва в неделя вечер пред погледите на скиорите, дошли на нощно каране.

Обновеният лифт на Боровец - с капацитет 3 000 души/час

  Заместник министър-председателят по икономическата и демографската Марияна Николова откри  новия шестседалков лифт "Мартин...

На седалката пред детето и баща му две момчета от ски патрула на Боровец. Те разказват как хората започват да викат за помощ и лифта спира. Скиори от пистата виждат висящото дете и успяват с предпазителите си да направят спасителен дюшек в случай, че детето полети.

През това време младежите от спасителния патрул се опитват да успокоят бащата и да го накарат да запази самообладание.

Детето виси на 10 метра височина, докато служителите успяват да върнат лифта обратно. След като е спасен, малчуганът бил малко уплашен, но с татко му пили по един чай и продължили да карат.

От скиорския патрул припомнят, че при качването на лифт поставянето на предпазната скоба е задължително. Скиорите трябва да внимават и да я поставят правилно. В случая вероятно неправилното й слагане е довело до инцидента.

Близо 100 души прекараха 2 часа на лифт заради повреда

97 души прекараха повече от 2 часа във въздуха заради повреда на планински лифт в източна Франция в неделя, съобщи вестник Le Parisien...

Actualno.com

Етикети:

  • Октомври 1 Октомври преди 4 седмици Профил на трол?
    Уникално преживяване. Браво на всички участвали в спасителната операция. Да си живи и здрави всичките , цялото им семейство. Детето на ВРАГА НА НАРОДА московски нямаше този шанс. А не , че ми дреме за родословието на който и да е било ВРАГ НА НАРОДА. Сега това НЕ означава , че това ме е зарадвало. Аз не съм наместник на Силата , но ВСЕКИ ПЪТ ИЗПИТВАМ ОГРОМНА РАДОСТ от всяка една болка на който и виж още ›› да е било ВРАГ НА НАРОДА. московски е УБИЕЦ на собственото си дете и НЕ Е В Затвора. А , ако добавим и Престъпленията му към Народа и Държавата то направо се сещам за вЪДв*ряване на местото което е за всеки един ВРАГ НА НАРОДА И негов съучастник.
Последно в Актуално