Един усмихнат и актуален Park(ing) Day

3864
Един усмихнат и актуален Park(ing) Day

PARK(ing) Day е глобално, ежегодно отворено за участие събитие, в което граждани, артисти, активисти, организации и частни бизнеси си партнират във временно преобразяване на очертаните места за паркиране в парк места – временни публични пространства. Повече за инициативата вижте тук.

Събитието отново е в София и за пета година преосмисли ролята на паркингите в града като временни публични пространства за изява.

Actualno.com те предизвиква да оставиш следа!

И тази година, ние, от actualno.com, ще те чакаме на едно различно паркомясто – част от инициативата Parking day!  Кани...

Екипът на Actualno.com за поредна година взе участие в инициативата. Десетки граждани се присъединиха към нас и споделиха своите виждания и мнения за света около тях. Ние поставихме лесната задача да довършат по свой начин изречението "Актуално е да...".

Усмихнати, позитивни, много идейни и с химикалка в ръка ни показаха мислите си, като без притеснения ги изписаха на малко листче. Ние се стараем да ви показваме добрите новини, а вие ни показахте какво за вас е добра новина.

"Актуално е да започнем от добрата новина, а за останалите, ако има време". Пожелание стигнало до нас благодарение на инициативата, пожелание, което показва, че трябва добрите новини да преобладават и да продължаваме да ги търсим.

София диша и ние с нея

10 август. 2014 година. 16:00 часа. София. Дишам с пълни гърди. Защото и София диша. За пета поредна година. Да си призная още в начал...

С десетките споделени мисли, пожелания и позитивни чувства направихте деня още по-слънчев. Щастие, истина, образование, информираност бяха само част от думичките изписани от вас за нас. Думи, които са актуални по всяко време и за всеки. Началото на добрите новини се поставя именно от вас...

Повече снимки от събитието вижте тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com