Евгения Джаферович с обвинение за хулиганство и лека телесна повреда

37252
Евгения Джаферович с обвинение за хулиганство и лека телесна повреда
Снимка: Getty Images/Guliver

Съпругата на ексфутболиста Ваня Джаферович - Евгения, е с обвинение от прокуратурата, съобщи Нова тв. Известната гримьорка и реалити звезда ще отговаря за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди след инцидент с друга жена на пътя. Евгения Джаферович е била разпитана в 5-о РПУ и пусната с гаранция от 1000 лева.

Случката се е разиграла вчера, става ясно от фейсбук пост на другата участничка в инцидента - Наталия Радославова: "Карам Иван към училище, трафикът не е натоварен, той говори с дядо си по телефона... Пресичам бул. Дондуков и се спускам по ул. Дунав в посока към училището. От съседна кооперация излиза руса жена, възраст - трудна за определяне. Води две малки деца и пресича на неразрешено. Спирам. Жената държи тържествено кафе и още по-тържествено отваря вратата на паркирания отсреща джип с цвят пералня "Индезит". Децата, които видимо са мънички започват да се усукват около нея, докато тя абсолютно безцеремонно тръгва да ги качва в колата от страната на платното. Изтръпвам цялата. Дори няма да коментирам, че това е незаконно - има причина по нормативна уредба децата да се качват в автомобила единствено от страната на автомобила. Не ми се мисли какво ще стане, ако на някоя кола в тоя наклон не й издържи спирачката...

Свирвам й да качи децата от другата страна. Следват крясъци и псувни: "К***о, това са деца, мааааа", реди силиконовата блондинка. "Като са деца, спазвай закона и ги качи от страната на тротоара", виквам й аз.

Това, което следва, обаче е неочаквано - силиконката зарязва децата и скачат с ритник върху колата ми. Аз натискам клаксона, докато тя ме псува отвън. Следва нов шок - отваря вратата на колата ми и пред очите на детето ми ме удря два пъти - веднъж в ръката и веднъж в лицето. Иван е в шок. Само секунда ми е нужда да преценя, че ако изляза ще я смажа... Но не така искам да възпитавам сина си.

"Звъня на 112", кресвам аз, докато ботоксовата й разкривена физиономия диша на милиметър от носа ми. И започвам да набирам спешния телефон. Смелата силиконка ме напсува за последно и със скоростта на светлината изчезна с джипа си.

А аз изкарах следващия час и половина в 5 РПУ. Хората бяха много възпитани и ми влязоха в ситуацията. Разбрах, че подобни радости се случват всеки ден, видях, че и тях ги е ядд на подобни "богопомазани", ама живот - не всеки ходи да се оплаква. Още по-малко дочакват възмездието...

А аз стоя и се чудя - как може да не тая с мозък на аспиринче да не сеща, че като си качва така децата, някой ден на някой шофьор няма да му издържи спирачката. И после той ще ги лежи...

Ама нали знаете какво ще остане на тая земя след ядрена война - хлебарките и силиконът! Е тая си е гарантирала безсмъртието!", сподели Радославова във Facebook.

Съпругът на Жени - Ваня Джаферович, също разказа тяхната гледна точка върху събитията, която е доста по-различна:

"Всяка сутрин караме (един от двамата) децата на училище и детска градина. Улицата, в която живеем, е тясна и от едната страна (дясната) е зона, където се паркират колите. Вчера Жени решава да закара децата и, излизайки от входа, тръгва да пресича, заедно с децата, към колата ни, която е паркирана точно отсреща.

Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма движение, пресича, отваря вратата и почва да помага на децата да влязат. В този момент друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени.

Сега - представете си ситуацията, защото на мен ми се е случвало много пъти. Виждаш, че някой спира, с децата е (или за училище, или за градина), нормално е да изчакаш... човешко е някак, нали?

Тази госпожа обаче започва да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това тръгва заплашително с колата към Жени, без да спира. Докато децата ни се качват.

В този момент става спречкване между двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата ситуация още по-абсурдна. Жени реагира в опит да защити децата си; може би по-бурно от вербална гледна точка, но толкова. Удари в лицето гарантирам, че не е имало, но ситуацията е "майка срещу майка, дума срещу дума".

Днес получихме обаждане от полицията, че има пусната жалба срещу Жени. Супер, така се прави, когато някой БЕЗПРИЧИННО е нарушил правилата. Когато обаче се говори за "агресия на пътя", а първопричината за агресията се оплаква от реакцията, е малко смешно.

След това разбираме, че госпожата е и заместник главен редактор в Монитор и те са пуснали тази статия, без да търсят мнението от Жени (втората страна в случая). В нея пише, че са нанесени физически повреди, ритници върху колата и какви ли не други лъжи и клевети, които ние няма как да подминем.

Жалки опити да се прави новина, без никакви доказателства, базирана само на "рекла, казала", с цел уроняване на престижа на нашето семейство.

Едно ще ви кажа - целият живот е изграден от причинно-следствени връзки. Когато ти си причината - с агресивно поведение срещу деца - и се оплакваш от следствието (според теб - агресивно поведение в присъствие на деца), ставаш жалък. Пък дори да познаваш всички служители в системите, защото си "монитор на правдата".

П.П. Ако някой стресира децата ми и тръгне да ги гази, няма да му смачкам колата само, а ще го смачкам и него. Пък после нека да ме пишат и да ме викат в районното. Хората са отговорни и за последствията от действията си, нали?

П.П.П. Съпругата ми няма силикон"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Обвинените за контрабанда Димитрови са имали влияние на високо ниво в държавата, твърди ДАНС

Времето утре - 17 април 2024 г.

Четвърти в НАТО сме по дами в армията

"Да, България" избира между девет имена кандидатите си за Европейския парламент

239 тона въглеродни емисии е спестила Kaufland България през 2023 г. от използването на палети за многократна употреба

"Правосъдие за всеки" организира протест срещу спряната съдебна реформа

Център за интеграция на ромите организира конкурс по проект финансиран от ЕС

Въпрос за 11 млн. долара: Държавата не знае чия е суперскъпата яхта с български флаг в Дубай (ВИДЕО)

"Засяга се правната сигурност": Прокуратурата с позиция срещу промените в Конституцията

Прокуратурата е поставена под пълен контрол: Магистрати недоволни от реформите в Конституцията

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com