Евтини полети от София до Загреб няма да има

9375
Евтини полети от София до Загреб няма да има
Снимка: Getty Images / Guliver

Евтините полети между Загреб и София на авиокомпания Dalmatian, които трябваше да стартират на 30 юни, няма да бъдат осъществявани. Хърватският нискотарифен превозвач прекратява своята дейност, още преди да е започнал да функционира, съобщава туристическа агенция eSKY.bg.

“С голямо съжаление Ви информираме, че Dalmatian взе решение да преустанови продажбата на самолетни билети, поради напускане на един от инвеститорите в компанията. Това събитие се отрази на способността ни да предоставяме адекватно обслужване на своите клиенти и за съжаление не очакваме проблемът да бъде разрешен в краткосрочен план“ – се казва в съобщение на сайта на превозвача.

Първи полет на новия самолет със слънчеви батерии Solar Impulse 2

Втората модификация на самолета със слънчева Solar Impulse, чието първо околосветско пътешествие ще се състои през 2015 година, се изди...

Частната нискотарифна авиокомпания трябваше да започне да оперира на 30 юни след дългогодишна подготовка. Планираните полети щяха да свързват хърватската столица с 11 европейски града – София, Рим, Милано, Цюрих, Женева, Прага, Варшава, Хамбург, Дюселдорф, Щутгарт и Ларнака. Цените на билетите започваха от 29.99 евро в посока.

От авиокомпанията обещават незабавно и пълно възстановяване на сумите по вече закупените самолетни билети и поднасят своите искрени извинения за причиненото неудобство.

Такa евтините директни връзки с Хърватска, за съжаление, остават мираж. В момента дестинацията е най-лесно достъпна с прекачване във Виена, но времетраенето и цените на полетите не са особено атрактивни.

 

Луфтханза възстановява полетите в събота

Германската авиокомпания Луфтханза очаква услугите, които предлага, да бъдат напълно възстановени в събота, предаде БГНЕС. "Нашата цел...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество