Фестивалът ” Уикенд за любов и вино” се организира от Община Несебър

22973
Фестивалът ” Уикенд за любов и вино” се организира от Община Несебър
Снимка: Thinkstock

Фестивалът ” Уикенд за любов и вино” се организира от Община Несебър във връзка с идеята градът да бъде популяризиран като предпочитана сватбена дестинация за български, а и чуждестранни двойки.

Фестивалът се провежда за първи път през февруари месец 2013 година. Той обединява традиционния български празник на Виното с набиращия популярност в България през последните години празник на влюбените Свети Валентин.

Кметът на Несебър обяви града за място за поклоннически туризъм

Състоя се тържество, на което бе чествана наградата, с която Атинската академия на науките е отличила културното дружество за при...

„Уикенд за любов и вино”, цели да разкриедетаилно предимствата на Несебър като целогодишно атрактивна, а не само лятна дестинация. А и да привлече вниманието на младите двойки  като обект на сватбен туризъм, както и подходящ вариант за прекарване на медения месец. Община Несебър заявява своята готовност да предложи съдействие на всички двойки, решили да сключат брак, да подновят обетите си или да отпразнуват по подобаващ начин своята златна сватба.

Градът доказано разполага с всички условия необходими за една сватба – богата леглова база, развита бизнес среда в сферата на туризма и развлеченията, романтична атмосфера, древни традиции и не на последно място морско очарование.

„Уикенд за любов и вино” предлага на влюбените възможност да се срещнат с всички професионалисти, необходими за организирането на една сватба, да обменят идеи с тях и да получат безплатна консултация. Междувременно двойките имат възможността да посетят множество културни събития, като театър, кино и концерти, да се включат в забавни състезания и творчески дейности. Като цяло им се дава шансът да открият очарованието на Несебър и да спечелят атрактивни награди.

Второто издание на "Уикенд за любов и вино" ще се състои на 14-ти,15-ти и 16-ти февруари 2014 и отново ще превърне Несебър в столица на любовта. 

България по-скъпа дестинация от Испания и Чехия

България се нарежда сред най-евтините дестинации за британските туристи, но въпреки това излиза по-солено на летовниците от слънчева ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com