Гонят безпощадно партийни активисти от трибуните

5605
Гонят безпощадно партийни активисти от трибуните

Протестните митинги и шествия, които заляха днес страната, бяха съпроводени с конфликтни ситуации, предизвикани не от сблъсъци с полицията, а с опитите на партийни активисти да се докопат до трибуните. На много места протестиращите мигом ги освиркваха и пресичаха решително попълзновенията да бъде яхнато народното недоволство с партийни цели.

Хилядите, които се стичаха по площади и улици казаха категорично “не” на настоящото статукво. В Добрич мъж, който спомена, че БСП е партия, която мисли за дребния производител, бе свален грубо от трибуната на протеста, като едва не се стигна до сблъсък.

В Монтана поискаха минимални пенсии за депутатите

1000 души, събрани на централния площад „Жеравица” в Монтана поискаха  минимални пенсии за депутати и министри. Парти...

Във Велико Търново четенето на исканията към президента бе прекъснато от изблик на недоволство срещу заставането отпред на бившия общински съветник Ивайло Любенов и настоящия Румен Димитров, които излязоха, носейки националния трибагреник. След продължителни освирквания и викове "Партиите вън" групата бе принудена да се изтегли.

Лидерката на митингите в Благоевград Людмила Манова обяви за пореден път, че няма да бъде позволено на странични и внезапно появили се хора да се изявяват като говорители от името на протестиращите, предаде БЛИЦ.

„Моите уважения към Андрей Слабаков, но няма да му позволим да яхне протеста. Сред тези имена има и уважавани хора, но въобще да не си мислят, че ще станат глас на този народ, който е по площадите и улиците в градовете. Те един път не излязоха с протестиращите, къде бяха всички тези уж уважавани хора досега, защо не застанаха те първи пред нас”, заяви Манова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество