ГОРД-ият Слави Бинев: Некадърниците да си ходят!

8227
ГОРД-ият Слави Бинев: Некадърниците да си ходят!
Любен Дилов – син, Крум Савов и Любо Ганев в новото движение

Евродепутатът Слави Бинев заяви, че не стои еднолично начело на създаването на ГОРД.

"Към момента ГОРД е едно-единствено нещо – организация. Нашата интерпретация на демокрацията не функционира в момента, посочи Бинев и поясни, че политическата система не функционира и тя трябва да бъде подменена. По думите му в страната е имало един идиотски пазарен елемент, една идиотска приватизация. „Цялата система трябва да бъде сложена на крака”, категоричен бе Бинев пред Нова телевизия. 

Според него хората, които участват в гражданската организация ГОРД, са с различни политически убеждения, но това, което ги обединява, е, че нещата не могат да продължава така.

„Системата на това да бъдат подбирани хора, които не съответстват на задачите, трябва да се подмени”, посочи още евродепутатът.

„Не може хората да разбират политиката като работа, като метод на изхранване, а да я разбират като тест, който е на едно ниво по-нагоре от решаването на личните проблеми”, коментира Бинев. Той посочи, че в ГОРД има много ярки личности и не той е лидерът на сдружението.

„Любен Дилов – син, Крум Савов, Любо Ганев, проф. Венцислав Стефанов – тези хора имат желание да реконструират системата, да я сложат на крака. Хората, които вярват в собствените си сили, които не искат да са в краката на другите, трябва да вдигнат главите и да кажат: „Аз съм ГОРД”. Аз не искам да съм част от хората, които ги наричат „лош материал”, „кучета”. „Трябва некадърниците да си отидат, не може да продължава така”, категоричен е евродепутатът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com