X
 
 

Градушки и бури удариха части от България

4275 1
photo of Градушки и бури удариха части от България
Снимка: БГНЕС
 

Интензивни дъждове и градушки валяха на много места в страната на Велика събота. Ледени късове паднаха на няколко места в Западна България, включително в части от София. Градушки имаше и в Благоевград, Белоградчик и Видинско. В следобедните часове в столицата се разрази и гръмотевична буря.
През нощта срещу неделя и на Великден ще вали повече в източните райони.
От Великден през цялата следваща седмица времето се очертава нестабилно с превалявания и гръмотевична активност в следобедните часове. Дневните температури ще се колебаят около 20 градуса.
Интензивни дъждове и градушки валяха на много места в страната на Велика събота, съобщи Нова телевизия. Ледени късове паднаха на няколко места в Западна България, включително в части от София. Градушки имаше и в Благоевград, Белоградчик и Видинско. В следобедните часове в столицата се разрази и гръмотевична буря.

Предвижда се разширяване на обхвата на системата за борба с градушките

Правителството одобри проект на Закон за превенция от неблагоприятни климатични събития. В него се предвижда да бъде създадена ефективн...

През нощта срещу неделя и на Великден ще вали повече в източните райони. От Великден през цялата следваща седмица времето се очертава нестабилно с превалявания и гръмотевична активност в следобедните часове. Дневните температури ще се колебаят около 20 градуса.

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
    нищо ново. като затвориха ракетните площадки, така ще е. Това не е случая с Канада обаче!тези от аляска явно са объркали посоката. Значи не са успяли да откраднат от Никола Тесла 1943 г. основното знание и правят имитации!