Honor to be with you: Главният готвач, който е винаги на пост (ВИДЕО)

9725

Да бъдеш главен готвач, и то на престижно място, е винаги свързано с куп отговорности и задачи. Прецизност, креативност, опит, умения за работа с екип - това са малка част от качествата, които Виктор Вълков, главният готвач на "Стария чинар" в София притежава.  

Но освен овладяването на кулинарните тайни, Виктор може да се отличи с още нещо - че е човек, който е винаги на пост по време на Коледните празници. И това е също част от призванието. 

За Вълков да работиш по време на най-светлите дни през декември отдавна е норма, а доволните клиенти - най-голямата награда.

Срещнахме се с Виктор, благодарение на кампанията #HONORtobewithyou, организирана от HONOR с целта да разкаже историята на истинските коледни герои. В Actualno.com добрите примери са залегнали от години като журналистическа кауза, а да ги търсим съвместно с HONOR - една споделена ценност. ОЩЕ: Honor to be with you: За героите, които избират да работят на Коледа (ВИДЕО)

Какво ни разказа Виктор и как минават неговите Коледни празници? Какво обича да приготвя той на Бъдни вечер и каква е рецептата за доброто - вижте в репортажа: 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com