Йорданка Фандъкова провери ремонта на "Цариградско шосе"

4424
Йорданка Фандъкова провери ремонта на "Цариградско шосе"
Снимка: БГНЕС

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери тази сутрин изпълнението на ремонта на бул. "Цариградско шосе" и разширението на бул. "Александър Малинов", съобщиха от Столична община.

Участъкът на бул. "Александър Малинов" от бул. "Сахаров" до "бул. "Цариградско шосе" трябва да е готов до 10 август. След тази дата при подходящи условия ще се изпълни озеленяването в участъка.

"Път за бебешки колички" обединява родители за промяна на градската пешеходна и пътна инфраструктура

Всекидневни трудности с придвижването в столицата провокираха родители да създадат гражданска инициатива за промяна на катастрофалната ...

Продължава и ремонтът на бул. "Цариградско шосе". В момента се работи в участъка от моста на Яворов до Жендов и връзките към бул. "Цариградско шосе". Строителните дейности продължават и в северното платно на бул. "Цариградско шосе" в участъка от бул. "Копенхаген" до моста на река Искър и от моста на река Искър до Околовръстен път. Изпълняват се пътни работи и се изграждат тротоари, извършва се подмяна на ограничителни системи. Подходът при Алея Яворов към бул. "Цариградско шосе" ще бъде затворен за движение до 9 август.

Междувременно родители създадоха инициативата "Път за бебешки колички", чиято цел е изграждането на достъпна градска среда.  Всекидневни трудности с придвижването в столицата провокираха родителите да създадат гражданска инициатива за промяна на катастрофалната пешеходна инфраструктура в София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com