Какво искат жените (за 8-ми март)

1849
Какво искат жените (за 8-ми март)
Снимка: BILLA

Месец март е наричан още „женския месец“, не само заради капризите на времето, но най-вече заради наближаващия 8-ми март – денят, в който всяка жена очаква жест на грижа и внимание, който ще я накара да се почувства обичана специална. Но какъв да бъде той?

Тази година подбрахме отрано няколко интересни и практични предложения, с които ще можете да се сдобиете и в последния момент, за да улесним избора ви и да ви помогнем да избегнете безцелното лутане из магазините за пореден път. Вярваме, че ще се вдъхновите, независимо дали търсите подарък за любимата жена, за самите себе си, за майка си, сестра си, за дъщеря си или просто искате да зарадвате приятелка с нещо, което да ѝ покаже колко се радвате, че я имате в живота си.

Жест, който означава едно и също на всички езици

Пъстрият букет от свежи пролетни цветя е подарък, с който просто няма как да сбъркате. В най-близкия магазин BILLA можете да избирате между букет от рози и лилиуми, букет от 10 разноцветни лалета или букет от лалета с фрезия, всички те на цени под 10 лв. За любителките на стайните растения също са предвидени разнообразни предложния – орхидеи, кала, рози, хризантеми, лалета, карамфили, както и цветето със ситни цветове и екзотично име, каланхое, в керамична саксия.

Грижата, от която всяка дама има нужда

Следващото ни предложение за подарък за Празника на красотата (жената) е да поглезите дамите с козметичен комплект. Едва ли има жена, която ще ви каже, че има достатъчно козметични продукти и няма да се изкуши да изпробва всичко, което получи, поне веднъж. На този специален ден им подарете възможност да прекарат малко време сами със себе си, премествайки спа салона в уюта на собствения дом. Дори и да ви звучи невъзможно, има процедури и продукти, които не изискват много средства или специални умения, особено ако се възползвате от атрактивните оферти в BILLA, по случай празника, които ще бъдат в сила до 08-ми март.

Коя дама не обича да си вземе дълга релаксираща вана или топъл душ, докато изчаква вълшебните свойства на маските да подействат. Студените зимни дни са отличен момент за скулптуриращата крио маска на NIVEA, която всеки, пазаруващ с BILLA Card може да открие на цена от 3.99 лв., както и маската за коса на Syoss за 11.99 лв. За да допълните комплекта, и да бъде спа преживяването като след фризьор, добавете шампоан и балсам Syoss, всеки на цена от 6.99 лв., и финиширайте подаръка със завършваща процедурата с хидратиращия гел за лице Garnier Vitamin C, наличен на специална цена от 10.99 лв. за лоялните клиенти на BILLA в цялата страна.

За красива коса и щастлива жена

Коя жена не обича да изглежда красива и да експериментира с външния си вид (дори понякога мъжете да не забелязват)? Следващото ни предложение е свързано именно с красотата… и косата. Пазарувайки за седмичния си пазар в BILLА, можете набързо да грабнете и съвършения подарък за всяка дама - комплект сешоар и преса за коса на Philips в нежно розов цвят, само за 76.99 лв. за потребителите, пазаруващи с BILLA Card.

Подарък, който ще я накара да се усмихва по-уверено

И последното ни, но не по важност предложение, е електрическа четка за зъби Oral B Vitality Pro, която можете да закупите от близката BILLA на специална цена от 49.99 лв. Женското самочувствие е неизменно свързано със снежнобялата усмивка и именно затова всеки детайл от малкия всекидневен ритуал за почистването на зъбите има такова голямо значение. Четката Vitality Pro е и изборът на практичните мъже, които обичат да правят подаръци, внасящи в ежедневието преди всичко лекота и удоволствие.

Надяваме се да сме ви били от полза и да изненадате жените във вашия живот с нещо красиво, практично и полезно. Можете да разгледате и останалите предложения във специалния онлайн каталог на BILLA, посветен на дамите - https://www.billa.bg/beauty-fair.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com