Камикадзето бил муле, основният терорист се разхожда на свобода

12092
Камикадзето бил муле, основният терорист се разхожда на свобода

Камикадзето, който окървави бургаското летище “Сарафово”, бил муле. Той бил умствено изостанал. Това сочи анализът на главата, която е добре запазена, обработена и с напълно възстановени черти. Основният терорист се разхожда на свобода, съобщава “Бесове”. Тези факти обръщат на 180 градуса разследването за дълбоката международна конспирация, в която той е бил включен като крайно звено, предаде БЛИЦ.
Почти е сигурно вече, че мъжът просто е ползван като муле и дори може да не е подозирал, че може да пострада. Изчиства се вече и основната версия - бомбата му е била връчена същия ден със задачата да я постави в багажника. На камерата от чакалнята на летището се вижда, че камикадзето носи две чанти – раница на гърба и друга по-малка сумка през кръста, висяща на корема му.

Приближавайки, изпълващия се с туристи автобус той най-нахално се навел пред багажното и почнал да размества куфарите на евреите, за да натика по-навътре своите две чанти. Именно тази липса на нормално поведение е предизвикала недоволството на двамата израелски туристи, които му направили забележка и които са били непосредствено до него, когато се е взривила бомбата.

Техните трупове са и в най-тежко състояние. В този момент висящата преди това сумка на корема му вече е била в ръцете и той е трябвало да я натика в багажника. Тук е и голямата загадка – дали неуравновесеността му е причина в този момент той да дръпне предпазителя или мулето е било наблюдавано от друг човек, който виждайки суматохата, е взривил бомбата дистанционно.

Съдебният лекар д-р Косьо Янков, който аутопсира заедно с израелските специалисти шестте трупа в бургаската морга, призова оперативно-следствените органи да покажат лицето. Със сигурност всеки, който е виждал лицето на загиналия терорист, ще го свърже и с това, че поведението му е на човек с умствена изостаналост.

Главата на т.нар. камикадзе бе умита, възстановена и снимана от д-р Галина Милева – депутат от ГЕРБ, член на Постоянната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. В момента главата и останките на трупа са в хладилник в бургаската морга.

Редактор: Ая Косарова

Борисов: Терористът е дошъл от Шенген и е нямало как да бъде спрян

Към момента нямаме доказателства за извършителя на атентата в Бургас. Това заяви премиерът Бойко Борисов на съвместна пресконференция с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com