Катастрофа при Мъглиж усложни движението между София и Бургас

19737
Катастрофа при Мъглиж усложни движението между София и Бургас
Снимка: БГНЕС

Един човек пострада леко след пътен инцидент, край Мъглиж. Заради катастрофата първокласният път София - Бургас, остана затворен за часове, движението се отклоняваше през град Мъглиж и село Тулово, предаде БГНЕС.

Около 6 часа сутринта, на десен завой, лекотоварен камион с великотърновска регистрация, превозващ плодове, се завърта на пътното платно, след което е ударен от идващият зад него ТИР. От удара се откача фургона на малкото камионче, а шасито му е буквално накрачено от голямата машина.

Пострадал е само шофьорът на лекотоварният камион, спътникът му е невредим, не са пострадали и двамата водачи на ТИР-а. Двамата водачи са тествани с дрегер, като при пострадалият е отчело минимално количество на алкохол в издишаният въздух, допустимо в рамките на закона. Другият водач не е употребил алкохол. Пострадалият е откаран в казанлъшката болница за преглед.

Нанесени са значителни материални щети и по двете возила. Органите на реда водят разследване за точната причина за пътният инцидент. Сутринта на мястото преваляваше слаб сняг, но платното бе идеално почистено, температурите не позволяваха да има заледяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com