Kaufland вдъхновява българи да се развиват в родината си

1098
Kaufland вдъхновява българи да се развиват в родината си
Снимка: Kaufland

Kaufland България ще подкрепи за трета поредна година инициативата Bulgaria Wants You. Проектът цели едновременно да задържи и привлече българи, които живеят извън страната, като им предлага възможности за работа и кариерно развитие в родината им.

Най-голямата ритейл верига у нас подкрепя провеждането на Bulgaria Wants You от самото създаване на инициативата през 2020 година. Съвместното партньорство позиционира и затвърждава компанията като един от най-големите и стабилни работодатели в страната, който предлага на своите служители сигурна работа, грижа, вдъхновяващи условия и разнообразни възможности за развитие.

В контекста на това сътрудничество Kaufland редовно участва в събитията на платформата както в България, така и в чужбина. На предстоящото първо изложение за 2023-та, което ще се състои тази събота (11 февруари) в Пловдив, веригата ще се включи със свой кариерен щанд и гост-лектор. В лекционната програма, която има за цел да представи добрите практики на различните компании и мотивиращи лични истории на служители, ще се включи Евгени Иванов, който е ръководител „Регион“ в Дирекция „Продажби“ на Kaufland България. Той ще разкаже на посетителите на изложението за извървяния от него кариерен път от служител във филиал до мениджър, отговарящ за няколко хипермаркета в Бургас и региона. Участието в първото за годината събитие на Bulgaria Wants You е безплатно, а всеки който желание да присъства може да направи своята регистрация предварително на https://bulgariawantsyou.com/events.

Като един от най-големите работодатели в България, Kaufland осъзнава своята ключова роля на пазара на труда. Компанията се стреми да привлича българите от чужбина с подходящи възможности за кариерно развитие и обучение. Веригата предоставя стимулираща работна среда и богат социален пакет на своите над 6 600 служители, в това число допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна, гъвкаво работно време. Служителите на компанията могат да се възползват и от над 250 отстъпки за различни продукти и услуги, участие в различни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности.

Само за изминалата година веригата е инвестирала над 400 хил. лв. в нови обучителни програми, обхванали голяма част от служителите й в различните структури и отдели. В следствие на това, данните сочат, че 57% от екипа на Kaufland е част от компанията над 3 години, а повече от 80% от ръководителите са вътрешно развити и повишени.

Повече за работодателската политика на Kaufland България можете да научите на kariera.kaufland.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com