Кои части от София остават без вода

12198
Кои части от София остават без вода
Снимка: Thinkstock

На 14 март, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в участъка между ул. "Силистра" и бул. "Янко Сакъзов" район "Оборище", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч., съобщиха от "Софийска вода".

Без вода ще са живеещи в района на: бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Янко Сакъзов", ул. "Димитър Греков", и ул. "Силистра"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на паркинга на театър "София".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 14 март във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение по ул. "Равнец" кв. "Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 13.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Мургаш", ул. "Равнец", ул. "река Елешница", ул. "Бачо Киро", ул. "Райна Княгиня", ул. "Чавдар", ул. "Малина", ул. "Славянка", ул. "Кремиковска", ул. "Иглика", ул. "Руднична".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на площад "Чавдар".

На 14 март във връзка с разкриване на уличен водопровод по ул. 46 кв. "Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: кв. "Враждебна" - ул. 46, ул. 53, ул. 52, ул. 47. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. 46 и ул. 47.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

 

Временно без вода в кв. Слатина

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. В...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Каракачанов: Държавата трябва да се погрижи за земеделските стопани и да изгради ефективна защита от градушките

Коментар №3 на седмицата: А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Коментар №2 на седмицата: След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Коментар №1 на седмицата: Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

Атлантическият съвет на България разкритикува освобождаването на Вяра Тодева

Военните ни обезвредиха боеприпас, открит в София

Кой има имен ден днес, 27 април, 2024 г. Честито!

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Най-важните новини за деня: 26 април 2024 г.

Промени в движението между Ружинци и Дунавци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com