Коледното настроение завлaдява ИКЕА

11262
Снимки:

За трета поредна година ИКЕА ще посрещне коледните празници с празнично настроение, вкусен аромат на сладки с канела, музика и много светлина.

Официален старт на празничния месец декември ще бъде даден от чаровната Йоланта Делибозова-Йоли, която на 7 декември между 11.00 и 15.00 часа ще покаже на децата и техните родители как да приготвят красиви и ароматни коледни изкушения, които не само ще направят празника по-вкусен, но и ще послужат за атрактивна украса на дома. Нещо повече - освен аромат на джинджифил и канела, тази година в ИКЕА ще се разнесе и вълшебна празнична музика на живо.

Плюшените играчки на ИКЕА правят добрини

Плюшените играчки на ИКЕА тази година ще правят повече добрини. Чрез покупката на една плюшена играчка вече може да подарим щастие на м...

На 13 декември в 17.00 часа ИКЕА ще отпразнува шведския празник Ден на Света Лусия с много музика и светлина. Празничната програма е в ръцете на децата от 12 СОУ с изучаване на шведски език, които ще изпълнят традиционни песни и ритуали и ще научат малките гости на празника на популярни шведски думи и изрази.

Между 20 и 24 декември клиентите на магазин ИКЕА отново ще имат възможността да си направят семеен коледен портет с Дядо Коледа, с който споменът от тазгодишния празник ще остане незабравим.

За повече информация за коледните събития в ИКЕА България, следете Facebook страницата на компанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com