Колони от автомобили задръстиха "Хемус", пътищата са много натоварени

14608
Колони от автомобили задръстиха "Хемус", пътищата са много натоварени
Снимка: Getty Images / Guliver

Натоварена е пътната обстановка в страната след дългите почивни дни. Сред най-натоварените пътни отсечки е направлението Кулата-София, както и автомагистралите "Тракия" и "Хемус". Засилено е полицейското присъствие по основните пътни направления в страната. До 20,00 часа остава ограничено движението на тежкотоварни автомобили, съобщи БНР.

Натоварено е движението по основните пътни участъци на територията на Ловешка област. От Пътна полиция съобщиха, че вече се образуват колони, най-вече по автомагистрала „Хемус“ от Ябланица по посока София. Интензивно е движението и по главните пътища от Варна за София и от Русе за София, както и на второкласния път Плевен-Ловеч-Троян. Ремонтните дейности на пътя Ловеч-Плевен да преустановени, заради празничните дни и ремонтите ще продължат утре.

Почна се с великото прибиране! Голямата тапа е на Кулата

Натоварено е движението на ГКПП Кулата в посока от Гърция към България. Опашките от автомобили започнаха да се образуват още от обяд. Р...

Трафикът по основните пътни артерии в Югозападна България е по слаб от очакваното, каза за БНР началникът на КАТ Пътна полиция Димо Чобанов. По глаен път Е-79 натоварванетно от автомобили е циклично, очаква се трафикът да се засили след 18,00 часа. На граничен пункт Кулата пропускателният режим е нормален. Колите, които изчакват да преминат, са не повече от 10-15. През почивните дни не са регистрирани сериозни пътно-транспортни произшествия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com