Лицето на кампанията за борба и превенция с хепатита подкрепи ПП "Нова България"

13657
Лицето на кампанията за борба и превенция с хепатита подкрепи ПП "Нова България"

Лицето на кампанията за борба и превенция с хепатита Христо Гешов се обяви в подкрепа на ПП „Нова България“ и стартира няколко нови проекта с политическата формация.

Христо Гешов е носител на вируса хепатит Б и Ц и на няколко пъти настояваше за повече права на болните от хепатит, както и инвестиране в повече държавни пари с цел превенция.

Нова България продължи безплатната си здравна инициатива и в Благоевград

Лицето на кампанията "Хепатитът до мен" Христо Гешов се обяви в подкрепа на партият и призова всички да гласуват с бюлетина номер 8 на ...

„Като лице на Национална информационна кампания „Хепатитът до мен“ се чувствам длъжен да браня интересите на всички онези носители на коварния вирус в страната ни. Ще продължа да работя в тази насока, защото за мен е важно да търсим решение на проблемите, а те се решават само когато си представител на политическа сила. През тези няколко месеца получих предложения от няколко партии – за постове, за кандидатури и т.н., но аз отказах, а днес приех да бъда част от  ПП „Нова България“ по няколко причини, като основната е, че в устава на партията е уточнено, че не се приемат членове, които са участвали пряко във властта. Приех мисията „Нова България“, защото с всички тези млади хора, които искат бъдеще в страната ни ще можем да постигнем много . “ каза Христо Гешов.

В обръщението си хепатитно болния казва още, че ще продължи да отстоява правата на болните от хепатит, ще представлява всички български пациенти и ще продължи да помага на много хора в цялата страна.

Във връзка с проведените извънредни парламентарни избори 2014 година Христо Гешов се изказа така : „За съжаление големите политически партии винаги са разпределяли властта помежду си, всеки се бори за постове и всичко опира до пари. Всички сме виждали как пред изборните секции се събират хора, които чакат някой да купи гласа им. Жалко е, че младите хора са обезверени и не гласуват, но ако пуснат гласа си онези купени гласове ще бъдат капка в езерото. Винаги съм казвал, че България ще се оправи тогава когато се забрани със закон гласуването на лица, които нямат завършено средно образование. Практика в тази страна е да се толерира едно общество, което винаги се измъква с оправданието „дискриминация“. “

В четвъртък  09.10.2014 година от Фондация „Христо Гешов“ и Председателят на ПП „Нова България“ ще направят пресконференция на която са поканени всички граждани и медии за да зададат въпросите си.

Продължават акциите срещу хепатита

Продължават акциите за безплатно изследване за хепатит Б и Ц в страната ни, организирани от Фондация „Христо Гешов“ . На 0...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com