Манчо Джуркин: Ахмед Башев е лицето на концесията на смесените райони

25193
Манчо Джуркин: Ахмед Башев е лицето на концесията на смесените райони
Снимка: БГНЕС

Случаят в Рибново и двата митинга са типично българска работа - митинг за справедливостта и контрамитинг. На митинга, който беше организиран там, имаше 2-3 хил. души, които подкрепиха истината. Това каза учителят Манчо Джуркин в предаването „Всяка неделя”.

Джуркин сподели, че на площада в Рибново е звучал българският химн, а привържениците на ДПС и на Ахмед Башев го освиркали. Това са опорните точки – 25 години смесените райони са дадени на концесия от БСП на ДПС, счита директорът, който се прочу в цяла България. Влезте в което и да е училище в Родопите и питайте децата какви са – ще ви кажат мюсюлмани, помаци, турци и накрая може и да ви кажат, че са български граждани, добави той.

Ахмед Башев твърди, че от ГЕРБ искат да дестабилизират родопския регион

"Няма причина за свалянето на имунитета ми. Като кмет на Гърмен съм проверяван от А до Я. Популярен съм сред съгражданите си. Все пак а...

Кой митинг в Родопите е започнал с химна на България? Всеки път се почва със „Селям алейкум”. Докога ще позволяваме децата ни да отиват в чужбина, да ги изпращаме и ние да се примиряваме, попита директорът.

Ахмед Башев се превърна в Кара Ибрахим в Родопите, заяви Джуркин. Същевременно Башев казва, че директорът всъщност не знае как се пише „директор”. Той има 14-15 акта за неизпълнение на задължения, твърди депутатът от ДПС, който е известен и като най-младия агент на ДС в парламента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com