Московски за Гълъбово: Готови се да реагираме на момента

22569
Московски за Гълъбово: Готови се да реагираме на момента
Снимка: БГНЕС

Готови сме да реагираме във всяка една ситуация, каза министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски по време на съвместна пресконференция в град Гълъбово, водена от министъра на вътрешните работи Веселин Вучков и с участието на министъра на околната среда и водите Ивелина Василева, съобщиха от пресцентъра на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

По-рано днес министър Московски обходи областите Бургас и Ямбол. Министър Московски информира, че аварийните екипи на НК „Железопътна инфраструктура” и ДП „Транспортно строителство и възстановяване” работят по отстраняване на падналата скална маса върху железния път. В района на Симеоновград се изчаква водата да се оттече, за да се отчетат реалните щети по железопътната инфраструктура и да започнат действия по възстановяване на нормалното движение на влаковете.

В Гълъбово ще има ток през 2 часа

Най-важното е, че сме създали такава организация за енергодоставка, че хората да имат ток два часа, след това да са без ток два часа. М...

Във връзка с обилните валежи министър Московски коментира, че с министър Ивелина Василева са обиколили язовирите в районите на Бургас и Ямбол. По думите му са предприети всички необходими и адекватни мерки, вкл. и от местната власт, така че да бъде избегнат и най-малкият риск за живота на хората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com