Найденов отказа да коментира Дянков

5426
Найденов отказа да коментира Дянков
Оценка на никого не давам, категоричен бе министърът

Не сме се виждали със Симеон Дянков, поздравих го с SMS за празниците, каза в предаването на БТВ „Тази сутрин" министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Думите бяха по повод изказването на вицепремиера за него в края на 2011-а, когато финансистът разкритикува работата на Найденов.

"Казаното е по-скоро провокирано от вас-журналистите и не мисля, че от това трябва да се прави драма, уточни земеделския министър. Правило в министерството е, че оценки за работата на министрите може да дава само министър-председателят. Въпросът между мен и Дянков не е на харесване и нехаресване, когато има спор между министри арбитър е премиерът. По данни на Европейската сметна палата България е първенец по усвояване на европейските земеделски средства и земеделският сектор в България бележи ръст, това означава, че този сектор работи добре, припомни министър Найденов.

„Аз оценка за никого не давам", категоричен беше Найденов и добави, че е можело в навечерието на Новогодишните празници да си кажем добри думи за постигнатото.

Мирослав Найденов изказа своята благодарност към Борисов за добрите думи, които е казал за него и за работата на Министерството на земеделието и храните.

Според него на базата на напрежението са изпуснатите думи на Симеон Дянков и няма никакъв „скандал", какъвто тиражират медиите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com