„Направи място за по-добро утре” с eMAG

3816
„Направи място за по-добро утре” с eMAG
Снимка: eMAG

Малките помощници у дома – различните електроуреди – ни помагат да изглеждаме добре, да сготвим по-качествено и вкусно, да почистим бързо и да се забавляваме с игри или любими сериали. С право ги ценим и сме свикнали с тях до степен, че понякога ни е трудно да се разделим, дори когато вече не работят съвсем добре, имат нещо за поправка или дори изцяло са излезли от строя. Прибираме ги някъде с пълното съзнание че ни трябват нови, но не знаем точно какво да направим със старите ни уреди – как да ги рециклираме правилно и да къде можем да ги предадем.

Тук помощ идват eMAG с второто издание на кампанията „Направи място за по-добро утре”. В нейните рамки до 13 ноември 2022 г. всички желаещи да рециклират правилно старите си електроуреди, могат да ги предадат в един от трите им шоурума в страната и в замяна да вземат ваучери до 50 лв., с които получават отстъпка при закупуването на нов уред от платформата. И това не е всичко – няма изискване уредите да са били закупени от eMAG, както и не е от значение дали са работещи или не.

Старите уреди се предават на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване, като в рамките на миналогодишната инициатива беше събрана над 7,5 тона техника. Те може да са от различни категории – лаптопи и настолни компютри (ваучер за 50 лв.), телевизори (ваучер на стойност 50 лв.), монитори (ваучер за 30 лв.), таблети (ваучер за 20 лв.), малки домакински електроуреди (ваучер за 30 лв.), електроуреди от категорията „Лична грижа“ (ваучер за 20 лв.). Пълен списък с продуктите, включени в кампанията, може да се види тук.

До 13 ноември включително в трите шоурума на eMAG в страната – столичните Serdika Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1), както и пловдивския Mall Plovdiv (ниво +1) – ненужните ни електроуреди са добре дошли, а срещу тях участниците веднага получават своите ваучери и могат да ги използват на място или по-късно, поръчвайки онлайн.

Ваучерите са с период на валидност до 16.11.2022 г. и се приспадат от покупната цена на нови продукти над 100 лв. Те важат само за покупка на продукти, предлагани от eMAG, от същата категория и вид като уреда, който е бил върнат.

Пълните правила на кампанията „Направи място за по-добро утре” са тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com