„Нестле за Живей активно!“: Да раздвижим зимата! на 26 февруари

1571
„Нестле за Живей активно!“: Да раздвижим зимата! на 26 февруари
Снимка: Нестле България

Точно на Сирни Заговезни „Нестле за Живей активно! Зима 2023“ с атрактивно карнавално шествие ще отведе ентусиастите на активния живот до най-големия леден парк на Балканите, който ще отвори безплатно врати за всички желаещи. Ще прогоним зимната летаргия с уроци по кънки и забавни игри за всички възрасти, за да повишим градуса на настроението и отворим сетивата ни за радостта от движението на открито и здравословния начин на живот.

Всички ентусиасти са добре дошли на 26-ти февруари в 10.30 сутринта в градинката пред Народния театър, където ги очакват специално подготвени маски, много музика и веселие. Оттам атрактивното шествие, предвождано от любими български спортисти, артисти и известни личности, активни фенове на националното движение „Нестле за живей Активно“ ще се отправи с  танцова стъпка под горещите ритми на латино музика към най-голямата ледена пързалка на Балканите в Княжеска градина, където заедно с партньорите на движението от Фондация София европейска столица на спорта и Национална спортна академия ще има специална активна програма с много забавни игри и ледени предизвикателства.

„За всички нас, които вече 18 поредни години сме двигател на инициативата „Нестле за Живей Активно“, всяко следващо издание носи все по-голяма емоция и вдъхновение, защото буквално и физически усещаме нарастващата енергия и желание на хората да се включат в активния живот. Именно те ни мотивират да търсим нови и нови начини да съчетаваме ползите от движението и здравословните навици с удоволствието и забавлението.  Затова тази зима, вдъхновени от европейските карнавални традиции и българските зимни празници, точно на деня на Сирни Заговезни за първи път организираме активно карнавално шествие, на което очакваме всички ентусиасти да развихрят въображението си и да ни изненадат с атрактивни карнавални костюми, а след това да загреят на най-голямата ледена пързалка на Балканите, която ще бъде достъпна безплатно и ще се превърне в арена на различни игри и предизвикателства.  Слагаме  маските, оставяме скуката вкъщи и се събираме да се забавляваме активно заедно – какъв по-хубав начин да се подготвим за настъпващата пролет и да се събудим за нов живот!“ - сподели Нели Ангелова, директор Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

Започвайте да приготвяте карнавалните костюми и активно да загрявате за предстоящото ледено Живей активно! на 26 февруари.

Ето няколко идеи и полезна информация как:

1. Изберете си приятна танцова зала и групова тренировка, разберете се с приятел и отидете заедно да споделите хубавите емоции от движението и да загреете, за да блестите на карнавалното шествие на 26-ти февруари.

2. Опитайте повече движение в ежедневието – качвайте се и слизайте по стълбите вместо с асансьора, ходете вместо да седите докато говорите по телефон, отидете до бюрото на колегата, вместо да му изпращате мейл, пейте и танцувайте под душа докато се къпете..

3. Ако не обичате да се задъхвате от тренировки, препоръчваме да опитате и да карате по-често ски. Те са чудесен аеробен спорт, изграждат характер, издръжливост и работят върху всички мускулни групи. Най-приятното е, че горите много калории, защото разреденият въздух  на по-висока надморска височина кара тялото да работи повече по време на тренировка физическото усилие и то без да ги усещате като напрежение докато се плъзгате надолу по пистата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com