Нов фоторобот: Това лице е свързано с атентата

9285
Нов фоторобот: Това лице е свързано с атентата

Фоторобот и копие от неистинска книжка със снимката на мъж, за когото има данни, че е свързан с терористичния акт на летище "Сарафово" разпространи днес вътрешното министерство.

Actualno.com получи фотосите, за които има данни, че са на мъж, който се е представял с фалшиво свидетелство на управление на автомобил от щата Мичиган, САЩ. Възможно е да е използвал и други имена.

От МВР разчитат на съдействие и призовават гражданите, които са го виждали или имат информация за него, да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112. Анонимността им е гарантирана.

"Всяка информация ще бъде от изключителна полза за разследването. Тиражирането на непотвърдени данни и версии за терористичния акт е манипулативно. Създава негативно усещане в обществото и пречи на обективното разследване", посочиха от МВР.

Цветанов: Няма грешка при изработването на фоторобота на атентатора

Няма допусната грешка при изработването на фоторобота на атентатора от летище Сарафово. Това заяви в Арбанаси вицепремиерът и минис...

Припомняме, че на 1 август бе възстановено лицето на атентатора-самоубиец, извършил терористичния акт на летището в Бургас.

Преди ден министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че няма допусната грешка при изработването на фоторобота на атентатора. Тогава той съобщи, че е взето решение да се каже повече, както и да се призоват гражданите да допринесат за разкриването на терористичния акт. Той заяви, че все още има детайли, свързани с престъплението, които се уточняват.

Редактор: Иво Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com