Новините: Най-важното за деня, 22 юли

1820
Новините: Най-важното за деня, 22 юли
Снимка: БГНЕС

Уволнение на шеф от АЕЦ "Козлодуй" заради скандално видео, в което заплашва полицай, пожар в голям столичен хотел и - за съжаление - трагична развръзка на случая с изчезналия в горите край Триград Кристиян. Тези и други акценти редакционният екип на Actualno.com събра за вас във вечерния информационен бюлетин, посветен на най-важните събития от днешния 22 юли.

УВОЛНИХА ШЕФ ОТ АЕЦ "КОЗЛОДУЙ", ЗАПЛАШВАЛ И ОБИЖДАЛ ПОЛИЦАЙ (ВИДЕО)

Пешко Караджов, началник на отдел „Физическа защита“ в АЕЦ "Козлодуй", бе уволнен, след като в мрежата се появи скандално видео, което показва как той заплашва и обижда полицай, защото съставил акт за шофиране в нетрезво състояние на негов приятел. Случаят е още от края на февруари, но тогава не е бил разследван.

ПОЖАРЪТ В ХОТЕЛ "МАРИНЕЛА" ТРЪГНАЛ ОТ САУНАТА, ЕДНА ОТ ПОСТРАДАЛИТЕ ОСТАВА В БОЛНИЦА

Новините: Най-важното за деня, 21 юли

Силно земетресение удари Егейско море, адвокатите на Цветан Василев прехвърлиха топката за фалита на КТБ в ръцете на прокуратурата, пре...

Пожар пламна в столичния хотел "Маринела". Две жени пострадаха, една от тях остава за лечение в "Пирогов". Наложи се и евакуация на част от служителите. Пламъците тръгнали от сауната в хотела.

НАМЕРИХА ТЯЛОТО НА 16-ГОДИШНИЯ КРИСТИЯН ОТ ТРИГРАД

Момчето се издирваше от две седмици. То избяга в гората, след като блъсна с кола туристи край Триград. Трупът му е бил намерен от неговия баща под висока скала. Работи се по две версии на случилото се - самоубийство или падане от скалата.

БЪЛГАРИЯ ОТЧИТА 15% РЪСТ ОТ ПРИХОДИТЕ ОТ ТУРИЗЪМ САМО ДО МАЙ

Подемът в туризма продължава - само за първите пет месеца на годината бележим ръст на приходите и броя чуждестранни туристи. Стана ясно също така, че за първи път България ще се рекламира като дестинация в Ню Йорк и други големи американски градове.

Новините: Най-важното за деня, 20 юли

Честваме Илинден, прокуратурата обяви КТБ за най-голямата финансова измама в историята, клас "Прослужено време" все пак ще остане, а ми...

142 СЛУЧАЯ НА ШОФИРАНЕ В АВАРИЙНАТА ЛЕНТА ЗАСЕЧЕНИ ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА

По данни на Главна дирекция „Национална полиция“ от началото на годината до края на месец юни, случаите на шофиране в аварийната лента са общо 142. От „Пътна полиция“ напомнят, че аварийната лента на аутобаните се използва за движение единствено от автомобилите със специален режим на движение.

СЕНАТЪТ НА ПОЛША ОДОБРИ СПОРНАТА СЪДЕБНА РЕФОРМА

Горната камара на полския парламент одобри закон за реформиране на Върховния съд на страната, отхвърляйки протестите на десетки хиляди поляци и критиките от Европейската комисия.

ИНТЕРПОЛ ПУСНА СПИСЪК СЪС 173-МА ПРЕДПОЛАГАЕМИ ТЕРОРИСТИ, ГОТВЕЛИ АТЕНТАТИ В ЕВРОПА

Новините: Най-важното за деня, 19 юли

Редакционният екип на Actualno.com събра за вас най-важните акценти във вечерния информационен бюлетин, посветен на най-важните събития...

Интерпол е пуснал циркулярно съобщение със списък от 173 души, за които се предполага, че са подготвени да осъществят самоубийствени атентати в Европа, като отмъщение за военните поражения на джихадистите в Близкия Изток.

РАДОСЛАВ ЗЛАТАНОВ ДОНЕСЕ СРЕБРО НА БЪЛГАРИЯ В ЛОНДОН

Радослав Златанов спечели сребърен медал за България от световното първенство за хора с увреждания, което се провежда в Лондон. В дисциплината дълъг скок той завърши на втора позиция с резултат 6,88 м, което е и подобрен личен резултат за бронзовия медалист от параолимпийските игри в Лондон през 2012 г.

КРИС ФРУМ СПЕЧЕЛИ ТУР ДЬО ФРАНС

Крис Фрум продължи своята доминация в Тур дьо Франс, триумфирайки за трета поредна година. 32-годишният британец спечели тазгодишното 104-то издание на най-престижната колоездачна обиколка в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com