Облачна, но топла неделя

14809
Облачна, но топла неделя
Снимка: БГНЕС

В неделя времето ще бъде предимно облачно. Ще превалява слабо, на повече места преди обяд в Южна България. На места в равнините преди пладне ще има мъгла. Вятърът ще се ориентира от север, ще бъде слаб, в източните райони - до умерен.

Максималните температури ще са между 9° и 14°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщи "Фокус".

Облачен и дъждовен петък

В края на работната седмица времето ще е предимно облачно, в равнините и мъгливо. Ще има валежи от дъжд, по-значителни и на повече мест...

Над Черноморието ще преобладава облачно време, със съвсем слаби превалявания от дъжд, главно по южното крайбрежие. Ще духа до умерен северен вятър, който привечер ще отслабне. Максимална температура на въздуха между 9° и 12°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. Ще превалява дъжд, над 1800 метра – сняг. Вятърът ще е до умерен от североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 6°, на 2000 метра – около нулата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com