Осиновете си кученце - Animal Rescue Sofia дава възможност всеки уикенд

18936
Осиновете си кученце - Animal Rescue Sofia дава възможност всеки уикенд

Близо 70 осиновители на животни и поддръжници на каузата се включиха в символично шествие в София днес. Редом с тях бяха и домашните им любимци. Събитието се организира като част от проекта Осиновителски уикенд на Animal Rescue Sofia и PETS&U, който вече е помогнал на 35 кученца да намерят дом и семейство.

В похода се включиха и популярни личности, сред които бяха певицата Милена Славова и водещата Никол Станкулова. Днес двете станаха и “кръстници” на кученцата, които търсят своя осиновител тази седмица. Никол избра името Кийра за едно от мъничетата, а Милена Славова - София. Третото пале в групата – Чико, пък е кръщелник на Лео. В началото на май кръстници на бездомни кученца станаха и момчетата от D2.

Animal Rescue Sofia успя да събере парите за нов приют за кучета

„Уважаеми приятели, скъпи чудотворци, ангели, УСПЯХМЕ!!! АРСофия вече има своята мечтана Ферма, където заедно ще продължим да се ...

Осиновителският уикенд е един от най-успешните проекти за намиране на семейства на животни у нас, като за по-малко от 6 месеца вече е помогнал на близо 35 кученца и семейства да се открият едни други. Всеки уикенд мъничета от фермата на Animal Rescue Sofia гостуват на PETS&U, за да могат всички желаещи да дойдат и спокойно да се запознаят с тях на удобно и достъпно място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество