Откриха реновиран пощенски клон във Варна

12135
Откриха реновиран пощенски клон във Варна
Снимка: БГНЕС

Пощенската станция в един от най-бързо развиващите се и най-населени райони на Варна от днес посреща клиентите си в напълно обновени помещения. Офисът обслужва 13 000 домакинства от кварталите „Младост”, „Трошево” и „Победа”, както и стотиците фирми и складови бази от Западна промишлена зона. Това съобщи по време на откриването министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.

С извършената реконструкция се подобрява обслужването на клиентите на „Български пощи“ ЕАД. За улеснение на гражданите, които се придвижват по-трудно, е изградена специална рампа, информира пресцентърът на МТИТС.

Икономическият университет на Варна става на 94 години

Днес варненци имат повод за празник - Икономическият университет навършва 94 години, основан на 14 май 1920 година. Той е първото висше...

Обновеният пощенски клон е с едни от най-добрите резултати във Варна през миналата година, а печалбата му е 110 000 лева, информира БТА.

В церемонията по откриване на реновираната поща участваха заместник-министърите на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров и Пътер Киров, народният представител Борислав Гуцанов и главният изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД Валентин Петков.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com