Отменени полети във Варна, пристанището е затворено

13648
Отменени полети във Варна, пристанището е затворено
Снимка: БГНЕС

Полетите на летище Варна са отменени тази сутрин заради намалена видимост, съобщиха от координационния център на аеропорта за Радио „Фокус” – Варна.

Отменени са двата сутрешни полета за София – в 5.40 часа и 8.55 часа. Самолетите от Бургас – в 5.20 часа, и от София – в 8.15 часа, също са отменени.

Дете загина на място след инцидент с влак

Дете почина на място, след като бързият влак от Варна за Пловдив го блъсна късно снощи, съобщава 24 часа. Инцидентът е станал мин...

Мъгла има и по пътищата в областта. До 80 м е ограничена видимостта в района на Старо Оряхово по пътя Варна – Бургас. Поради мъгла, от 100 до 300 м е ограничена видимостта и в останалите части на Варненска област. От КАТ призовават шофьорите за повишено внимание.

Ограничение на трафика на кораби е въведено на пристанище Варна, съобщиха от порта. Наложена е забрана за маневриране, която важи за всички портове и канали.

Причината е силно намалена видимост заради мъгла, която затруднява движението на плавателните съдове. Времето в района на пристанището е облачно, вятърът е с пориви до 4.2 м/с. Вълнението на морето е 1 бал в залива, в открито море – до 2 бала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com