Паметникът на цар Самуил в класация на най-безумните монументи

7157
Паметникът на цар Самуил в класация на най-безумните монументи
Снимка: БГНЕС

Паметникът на цар Самуил, поставен тази година до храма "Св. София", е заел пето място в класация за паметници на известни личности, които изглеждат безумно.

Американският сайт cracked.com е подбрал осем монумента от цял свят, като "очите на българския цар, които могат да погледнат в душата ти" са отредели участието на българския монумент, съобщи Дневник.

Заляха прожекторите на паметника на Самуил с черна боя

Неизвестни заляха с черна боя прожекторите, осветяващи паметника на цар Самуил, който беше открит преди дни на пл. "Св. Александър Невс...

От сайта се шегуват, че погледът на цар Самуил, който и у нас предизвика полемика, е в резултат на паранормално поглъщане на души.

На първо място е статуя на Кристиано Роналдо в родния му град в Португалия, съобщава сайтът на Би Ти Ви. Останалите са бюст на бившия американски президент Джералд Форд в село на остров Макиниак, статуя на Стив Джобс, определен от сайта като "резултат от неуспешно или непълно телепортиране в начунофантастичен филм на ужасите", паметник на руския учен Евгений Михаелис и казахстанския поет Абай Кунанбаев.

Също така в класацията участва паметник на Конфедерацията на ген. Нейтън Бедфорд Форд в Тенеси и статуя на актьора Том Круз.

 

Чобанов нарече свободна интерпретация това, че е казал, че очите на паметника на Цар Самуил го дразнят

Най-важното за паметника на Цар Самуил е, че се радва на успех, хората го харесват. Това заяви пред журналисти зам.-кметът на Столичн...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Отиде си именит пловдивски писател
Отиде си именит пловдивски писател

Големият пловдивски писател Здравко Попов ни напусна на 85 -годишна възраст. Тъжната новина за неговата кончина съобщи съпругата му - актрисата...