Понеделнишки без вода някои части на София

7342
Понеделнишки без вода някои части на София
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. Във връзка с монтаж и подмяна на спирателен кран по ул. „Пролет” с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Превалски езера”, ул. „Китен”, ул. „Маргаритка”, ул. „Войнишко въстание”, ул. „Брезова гора”, ул. „Акад. Петко Стайнов”, ул. „Брезова гора”, ул. „Равнище”, ул. „Бистър поток”, ул. „Борика”, ул. 10, ул. „Орница”, ул. „Приплат”
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войнишко въстание” №37.

Учени добиват вода от мъглата в небето над чилийска пустиня

В пустинята Атакама на брега на Чили се намират едни от безводните региони на Земята, пише Motherboard. Изследователи от Масачузетския ...

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата
Във връзка с подмяна на водомерен възел на до бл. 4 кв. „Овча купел”-2, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл.1 и бл. 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 4.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата
На 19 май 2014 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Чепинско шосе” с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чепинско шосе” от №2 до №62
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чепинско шосе” №2.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата
Във връзка с текущ ремонт на уличен водопровод и сградно водопроводно отклонение по ул. „Врабча” Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :
по ул. „Врабча” от ул. „Париж” до бул. „Васил Левски”
по ул. „11-ти август” от ул. „Московска” до бул. „Княз Александър Дондуков”
по ул. „Дунав” от ул. „Московска” до бул. „Княз Александър Дондуков”

Ремонтите на Софийска вода днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. ...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Врабча” ъгъла с бул. „Княз Александър Дондуков”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com