Премиерът крайно недоволен от работата на БОРКОР

3653
Премиерът крайно недоволен от работата на БОРКОР
Думите му са по повод Проект на Решение за освобождаване и определяне на директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията

Крайно съм недоволен от работата на това звено. Надявам се като намерим подходящ човек за в бъдеще да ускорим особено правенето на анализи и подпомагането на основните правозащитни организации, казва премиерът Бойко Борисов, според стенограмата на правителственото заседание на 24 април.

Думите му са по повод Проект на Решение за освобождаване и определяне на директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерски съвет.

"Предлагам на основание чл. 6, алинея 2 от Устройствения правилник на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерски съвет приет с Постановление №280 от 2010 във връзка с чл. 19а, алинея 2 от Закона за администрацията, Министерски съвет да приеме решение, с което да освободи Румен Миланов като директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност и да определи за временно изпълняващ функциите на директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност Елеонора Николова", предлага премиерът и точката се приема.

Редактор: Ивайло Кючуков

Бойко иска Сърбия и Македония в ЕС

Макар че не таят особено топли чувства към страната ни, премиерът Бойко Борисов се застъпи за Сърбия и Македония. Министър-председателя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com