През май А1 Видеотека предлага на зрителите вълнуващи часове пред екрана с хитови заглавия

2395
През май А1 Видеотека предлага на зрителите вълнуващи часове пред екрана с хитови заглавия
Снимка: А1

За феновете на Спайдърмен А1 Видеотека в Xplore TV предлага най-новия филм от поредицата - „Спайдърмен: Няма път към дома“, а любителите на анимациите ще могат да гледат „Ела, изпей 2“. Лентата „Домът на Gucci“, бързо превърнала се в културен феномен, също е достъпна за потребителите на интерактивната платформа.

През май любителите на вселената на Марвел сред абонатите на Xplore TV могат да се насладят на „Спайдърмен: Няма път към дома“ в А1 Видеотека. Третата лента от поредицата за легендарния супергерой впечатлява със световноизвестни звезди в актьорския състав, сред които са Том Холанд, Зендая, Бенедикт Къмбърбач, Джейми Фокс, Уилям Дефо и други. Продължението на историята от предишния филм започва с това, че вече целият свят научава, че Питър Паркър е Спайдърмен. За да запази самоличността си в тайна, Питър се обръща за помощ към известния Доктор Стрейндж (в ролята е Бенедикт Къмбърбач). Заклинанието, което той прави, се обърква и отваря дупка между световете, освобождавайки най-опасните злодеи. Това изпитание ще промени не само съдбата на Питър, но и съдбата на Мултивселената.

Детски филмов маратон на половин цена в А1 Видеотека през втората половина на април

През втората половина на април абонатите на A1 Xplore TV могат да се насладят на редица водещи заглавия на детски филми със специални в...

През май Xplore TV предлага в селекцията си от филми в А1 Видеотека отлична възможност за забавление за малки и големи с анимацията „Ела, изпей 2“. Филмът, любим на зрители от всички възрасти, разказва завладяващата история на Бъстър известно време след събитията, описани в първия филм. Абонатите на Xplore TV ще могат да видят как Бъстър, насърчен от Нана, събира отново почти всички певци от бандата и ги отвежда в големия град. Те се промъкват за прослушване с развлекателния магнат Джими Кристъл. Кристъл не се интересува от оригиналното им шоу, затова те представят мюзикъл с космическа тематика, който включва песни от Клей Калоуей, легендарна рок звезда, когото никой не е виждал от цели 15 години. Заинтригуван, Кристъл им дава зелена светлина, но поставя краен срок от само три седмици за подготовка на шоуто. Приятелите се включват в приключение, изпълнено с много смях и някои от най-любимите песни на няколко поколения. За радост на по-малките зрители и техните близки, филмът се предлага с първокачествено озвучаване на български език.

Филмът „Домът на Gucci“, който с излизането си се превърна в хит и събра пред големия екран милиони зрители, вече е достъпен за абонатите на Xplore TV. Режисьор на лентата е легендарният Ридли Скот, а актьорският състав включва не по-малко известни имена като Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джереми Айрънс, Салма Хайек, Джаред Лето и други. Филмът е базиран на реални събития и разказва за историята на Патриция Реджани - млада италианка, която се жени за наследника на една от най-големите модни къщи в света Gucci. Нестихващата амбиция на Патриция вкарва семейството в спирала от интриги, манипулации, предателства и отмъщения, които водят до едно от най-прочутите убийства на 90-те години в Италия. Лентата представя истинската история на семейство Гучи по изключително интересен начин, който държи вниманието на зрителите до последната секунда.

В А1 Видеотека абонатите на интерактивната ТВ платформа Xplore TV могат да избират измежду над 20 000 заглавия на филми и сериали от различни жанрове. Хитовите филми и сериали от едни от най-известните студиа могат да се наемат срещу достъпна такса и зрителите могат да ги гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. Xplore TV съдържа функции, изградени благодарение на изкуствен интелект, които позволяват на платформата да „учи“ и „помни“ предпочитанията на своите абонати, предлагайки им съдържание, съвпадащо с техните зрителски интереси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com