Протестиращи в Галиче не искат кмета Ценко Чоков

6656
Протестиращи в Галиче не искат кмета Ценко Чоков

Два лагера на протест от сутринта са се образували в село Галиче. Въпреки отрицателните температури, хора са се събрали в едно от кафенетата в града и протестират срещу кмета Ценко Чоков и неговия син - Мартин.

Припомняме Ви, че Мартин Чоков беше обявен за общодържавно издирване миналата сряда, след като съселянинът му Радослав Илиев беше приет в спешното във Враца със счупен череп и сътресение на мозъка.

Пуснаха сина на Ценко Чоков под гаранция

Районният съд в Бяла Слатина не уважи искането на прокуратурата да остави в ареста 18-годишния Мартин Чоков и постанови парична гаранци...

Илиев се оплака, че е пребит от наследника на кмета на Галиче.

Част от хората протестират с искане Мартин Чоков да получи адекватно наказание от съда. Те казаха, че не желаят Ценко Чоков за кмет.

Потърпевшият Радослав заяви, че протестира, защото съдът е пуснал под гаранция побойника му Мартин Чоков. Радослав изрази възмущение от правосъдието и каза, че все още има охрана понеже се страхува за себе си и семейството си.

Повечето от протестиращите в подкрепа на Радослав бяха категорични, че Ценко Чоков трябва да напусне Галиче заедно с роднините си.

Бившият правосъден министър Христо Иванов също коментира ситуацията в Галиче в сутрешния блок на Нова телевизия. Той заяви, че докато не се види решителна политика за справяне с различните влияния в правосъдните органи, хората няма да им имат доверие.

Без последствия за синовете на Чоков след поредния скандален случай в Галиче

Прокуратурата няма да повдига обвинение за побой на синовете на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков. Това стана факт след като и...

На протеста в подкрепа на Ценко Чоков има близо 300 души. Хората са се събрали на открито, но част от тях са си тръгнали, защото е много студено.

От ДПС заявиха, че стоят зад избора на Ценко Чоков за кмет.

Протестираща в подкрепа на кмета заяви, че живее спокойно и иска Ценко Чоков да остане градоначалник на Галиче.

Протестиращите отговориха, че не са верни обвиненията, че кметът им е платил да дойдат на протеста.

Кметът Ценко Чоков каза, че си има органи, които ще решат какво се е случило. Той заяви, че ще си помисли дали да напусне Галиче, като вижда колко хора са дошли на протеста в негова подкрепа.

Пореден побой с участието на синовете на скандалния кмет Ценко Чоков, институциите мълчат

Пълно мълчание на институциите по пореден случай на побой с участието на синовете на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков, информ...

Чоков каза, че профилът му във Фейсбук не е направен от него и е подал сигнал до правораздаващите органи, за да разследват този фалшив според него профил.

Чоков посочи, че от месеци наред се опитват да атакуват него и семейството му, но е уверен, че съдът ще си свърше работата.

Знаете, Ценко Чоков е пет мандата кмет на Галиче.

Това е вторият случай на побой, в който е замесено името на сина на Чоков. В края на миналата година гръмна скандал за побой в заведение в Бяла Слатина, но тогава потърпевшият заяви, че не е бит, а е паднал.

Бащата на Мартин Чоков - Ценко, пък заплаши да емигрира, заради съдебната сага на синовете си.

Наглецът Ценко Чоков избухна във Facebook: Как да му е*а майката, не спрехте да ми се мешате, бе?

Kметът на врачанското село Галиче Ценко Чоков, прочул се с новата си придобивка, а именно, чисто нов Мерцедес GLE 63, който струва 200 ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com