X
 
 

Ревизоро: Станах министър, за да не падне правителството

3635 13
Ревизоро: Станах министър, за да не падне правителството
Снимка: БГНЕС
Приех поста, за да няма напрежение и правителството да изкара целия мандат. Това коментира Емил Димитров-Ревизоро, който беше номиниран на Коалиционния съвет в МС за заместник на Нено Димов, предаде репортер на БГНЕС.

„Очевидно е, че ще трябва да се плати много скъпа цена, очевидно е, че всички са решили, че трябва аз трябва да я платя. Не изгарям от желание, но ако някаква работа трябва да се свърши ще я свърша.

Ревизоро обвини българските "жълти жилетки", че не искат да ги лови закон

Безплатна е регистрацията и на малките бензиностанции, и на големите. Но всеки иска да е търговец на дребно, за да няма задължения по о...

Запитан как ще коментира оставката на Нено Димов – Димитров заяви, че „първата му работа е да се разведе с жена си, да приключи всички сметки и да ги подари на децата си, за да не дойде някой утре и да им го вземат и като съм с една карта от 1000 лева в нея, ще отида в министерството като ме задържат да няма какво да вземат поне на децата. Какво да мисля – отивам работа, трябва да се случи “.

Ревизоро заяви, че все пак ще му се наложи да види дали е източен язовирът, ако да – как . Откога е така проблемът. „Ако не даваме вода на бизнеса, значи ли че трябва да отиде в чужбина. Защото, ако даваш вода- отиваш в затвора, ако не даваш- хората остават без работа. Един ден казват искаме вода, на другия - искаме парно, на третия – искаме работа.Трябва да се търси баланс между бизнеса и работата“.

Емил Димитров е категоричен, че всички заводи като „Стомана“ в страната трябва да си намерят собствени водоизточници.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 5 дена Профил на трол?
  Имаше едно време едни реклами за прах за пране. Едни весели дечица гледаха белоснежното пране и възклицаваха: "Ти успя, мамо!" А домакинята, отрудена милата, едва намира сили самоотвержено да каже: "Не аз, деца, а АРИЕЛ успя!" КАКВО СЕБЕОТРИЦАНИЕ, КАКВА ДУШЕВНОСТ! ПЛАЧЕХ НА ТАЯ РЕКЛАМА! Не се смейте!... :))
 • Анонимен 7 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  С ревизори, ченгета и прокурори няма да се спаси нито природата, нито живота на хората. Каква полза има от хрътки, след като размножават в управлението на страната мутри и калинки? Че спускат парашутисти, за да им покриват далаверите, стана ясно и на децата, ами поне да са малко от малко специалисти в дадената област. Очевидно са толкова дебилни и престъпно безотговорни, че не са в състояние да ра виж още ›› зличат архитект от археолог, андролог от антрополог, терапевт от теолог.
 • Анонимен 6 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Въх завалията, и тоя е жертва!?!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Всички сте мафия...за държавните служби и заплати треперете...щото ако пднете никога повече няма да сте....мамка ви подла престъпна....
 • Анонимен 4 Анонимен преди 6 дена Профил на трол?
  Честито да му е на язовиро демек ревизоро
 • Bottoms Up 3 Bottoms Up преди 6 дена Профил на трол?
  Хайде , за какво говорим относно гайтвайчета : Date: Fri, 03 Jan 2020 ....................... From: Arpwatch .................... To: @......................................... Subject: new station (router8E47E1............ а какво последва относно мултифункционално използване на едни и същи възли без да е данъчно обявено общи услуги с общи цели при общи активи (клиенти) ?
 • Гаражното счетоводство 3.1 Гаражното счетоводство преди 6 дена Профил на трол?
  Кекс , снощи . Правехме .
  : 0 !
 • ДДС-гайт ли ? 3.2 ДДС-гайт ли ? преди 6 дена Профил на трол?
  Да си признаем , данъчен ревизор да си в РБ ? Носи си оръжие . А накакво се дължи обстановката ? Парламент и законодателната база .
  : 0 !
 • Счетовъдство ли ? 2 Счетовъдство ли ? преди 6 дена Профил на трол?
  Обусловен от оф-шорното законодателство действащо в вътрешността та страната , такива са си нещата : ООД извършва счетоводни услуги чрез ползването на един гайтвай ... естествено , иначе как , когато потрябва за фирмени дела да се подаде данъчната декларация чрез интернет . Но , май на същият гайтвай висят в вътрешната мрежа на този възел освен 1. фирмата ООД , така и 2. един адвокат , както и 3. виж още ›› управител на фирмата , когато след официалното си работното време вече върши същите услуги (счетоводни) , но вече като частно лице ... нелоялната конкуренция ли ? Общи услуги по смисъл на ЗЗД ? Да , защото обслужват както фирамата , така адвокат , така и частният счетоводител - едни и същи клиенти !? Или , наопаки : щом ООД , така и счтовидител , както и адвокат си имат дялово участието . А на вторият план , проблеччета режими чрез частната услуга адвокат плюс експертен-експресен счетоводител след 17 до 8 часа : породени от грешното убслужване помежду 8 - 17 ч. работното време дружеството . Ето , това си е практиката с торта , фризера и хладилната витрина за питията .
 • ако си имаш на отчет обороти от 2.1 ако си имаш на отчет обороти от преди 6 дена Профил на трол?
  порядък 10 милиона и оттам нагоре ...
  : 1 !
 • Октомври 1 Октомври преди 6 дена Профил на трол?
  УРАААААААААААААААААААА. Ето един патрОТ е по голям бойкоборисовец и от самият борисов бойко. АШКОСУН МАШАЛААААА , Ефенди патрОте. тоя същият бил Ревизоро. Да така е АМА И орлин горанов е Първият Български космонавт и Борис Христов е най добрият играч по бадминтон на България. А , пък тоя е патрОт точно като симо балевски. Демек Христо Стоичков оперен певец.
 • Октомври 1.1 Октомври преди 6 дена Профил на трол?
  Пита се някога дпс били ли са ИЗВЪН ВЛАСТА. Случеят порожанов Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСЕН макар , че този се забрави нали. Така ще се забрави и нено димов. Така както то и аз ги забравям дори. Права е нинова , че това НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ. Повече от права е. Но не е друг въпросът , че същата на борисов бойковият стол ще бъде същата като него ако не е и по лоша.
  : 0 !
 • Октомври 1.2 Октомври преди 6 дена Профил на трол?
  Но , ВЪРХОВ дЪБилизъм е да избираш между по малкото ЗЛО. ПРОСТО НЕ ГО ИЗБИРАШ. Злото за това е зло , че идва и е нахално и не иска да си ХОДИ. Та се налага да се ИЗГОНИ. Ама как да се изгони с толкова много съучастици. . Тук разбира се е най позорната и долна роля на журналята , социолози , политолози и всякаква Антинародна п*плач. Мръсната ви роля в обслужаването на тези Дегенерати и Предатели. Т виж още ›› я е по Позорна и от самите техни деяния
  : 0 !
Нагоре