Романтика и танц прегръщат София

24644
Романтика и танц прегръщат София

Наближава 14 февруари, а с него – и едно горещо събитие, което ще разтопи сърцата на всички почитатели на социалните танци в иначе хладния месец на любовта.

От 13 до 15 февруари 2015 г. KizombaHolics BG кани всички софиянци и гости на столицата на първия в България 100% кизомба уикенд с участието на испанските инструктори Чави и Марта.

Да прогоним депресията с танци

Есента определено не е като лятото. Няма да откриваме топлата вода, коментирайки драстичната разлика в температурите, а ще се фокусирам...

Предвидени са осем урока по кизомба, тарашиня, семба и музикалност, подходящи както за по-опитни танцьори, така и за хора, които никога преди не са танцували кизомба. Уъркшопите ще се проведат в събота и неделя в парк-хотел „Москва“, където ще бъде и голямото кизомба парти за Празника на влюбените. Кизомба уикендът включва още две партита с гостите от Испания – на 13 февруари в „Playground“ (Paradise Center) и на 15 февруари в клуб „Contigo“. Участие в събитието ще вземат и българските артисти Miro'Dance, KizombaHolics BG, DJ Kizombie и DJ Puzzle.

Специалните гости на събитието, Чави и Марта, пристигат от Испания, за да споделят усещането и знанията си за кизомба. Тяхното танцуване се отличава с мекота и пълно сливане с музиката и партньора, което, веднъж постигнато, гарантира еуфория при всеки танц. „Запазената марка“ на испанската двойка е т.нар. urban style – спонтанно танцуване на различни градски места с основни, лесни за изпълнение стъпки.

https://www.youtube.com/watch?v=Z7PIrT6LPbs

https://www.youtube.com/watch?v=HGVzrzv8_oI

30 мин. танци и 30 мин. секс за перфектно тяло

Красивата холивудска актриса Камерън Диаз разкри тайната на перфектните си форми. "Изгарям най-много калории с една точна рецепта &nd...

https://www.youtube.com/watch?v=eFU7H73tFws

Кизомба е анголски танц по двойки, достъпен за всички, без значение на каква възраст са и дали са танцували някога. Липсата на заучени движения от други стилове дори може да се окаже полезна за едно „чисто“ кизомба танцуване! Кизомба музиката се отличава с отчетлив ритъм и акценти, които дават големи възможности за импровизации на кавалера, когото дамата следва, сякаш „чете“ мислите му. Удоволствието от танцуването на кизомба се дължи на хармоничната връзка („сливането“) между партньорите – а такава съществува дори при двойки, които танцуват за първи път заедно. Кизомба е социален танц и на парти всеки може да покани всекиго!

Така че независимо дали вече имате партньор за танци или не, дали сте танцували преди или не, студените зимни месеци са идеалният момент да посетите урок на  KizombaHolics BG или направо да се включите в кизомба уикенда с Чави и Марта от 13 до 15 февруари 2015 г., за да обогатите живота си с едно ново, несравнимо с нищо усещане!

Актуална информация за събитието може да намерите на Фейсбук страницата му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com