С Коледната „Прима 001“ говорим само за 1 стотинка на минута към всички в Мтел

18012
С Коледната „Прима 001“ говорим само за 1 стотинка на минута към всички в Мтел

От 14 ноември Мтел започва коледната промоция на предплатената услуга „Прима 001“, която е подходяща за клиентите, желаещи да говорят свободно, без да се обвързват с договор и да заплащат месечни такси. С „Прима 001“ клиентът вече не е длъжен да плаща за количества минути, които не може да изговори, той сам решава колко пари да отдели за мобилни услуги.

Цената на предплатения пакет „Прима 001“ е само 6 лева. С него в продължение на 30 дни от датата на активацията или презареждането на Прима картата потребителите ще говорят с всички номера на Мтел само за 0,01 лева на минута, а с останалите национални мрежи – за 0,21 лева.

300 минути бонус за всеки, който активира Мтел Прима за всички до края на август

От утре, 24 юли, всеки, който активира Прима за всички от Мтел, ще получи еднократно 200 допълнителни бонус минути към мобилни Мтел ном...

Първоначално включеното време за разговори е на стойност 3 лева, а след края на 30-дневния период цената за разговори с всички национални мрежи отново става 0,39 лева.

Тази Коледа Мтел дава възможност на всички свои съществуващи и нови Прима потребители да се възползват от специален допълнителен пакет с включени минути към Мтел и мобилен интернет. Само за 2,90 лева Прима клиентите ще получат 300 минути за разговор с всички номера от мрежата на Мтел, както и 100 МБ мобилен интернет трафик, валидни 30 дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com