Само 3 лв. вход в аква парка на Благоевград

109601
Само 3 лв. вход в аква парка на Благоевград

Само срещу 3 лева възрастните ще могат да отдъхват и плуват в аква парка в Благоевград това лято. Летният сезон се открива днес, 31 май, с много атракции и изненади за посетителите.

Спорт, релакс и забавления - това гарантира най-големият и първият по рода си развлекателен плажен комплекс на територията на Югозападна България, предаде Стандарт нюз.

Спорт в Благоевград за Деня на детето

Интересна програма за малки и големи организира община Благоевград в навечерието на Международния ден на детето. За трета поредна год...

Комплексът приема клиенти от 8.00 до 20.00 часа. Пързалките работят от 12.00 до 17.00 часа. Цената за вход за възрастни е 3 лева. 5 лева се плаща за вход и ползване на шезлонг, чадър и всички атракционни съоръжения. За деца до 3 години е безплатно. За хлапета от 3 години нагоре билетчето е 2 лева, ако са високи до 1,20 м.

Тази година има сериозна отстъпка за цели семейства при посещение на аквапарка. 2 възрастни и 2 деца до 1,20 м. височина плащат общо само 10 лева. В цената е включено ползването на 2 шезлонгa, 1 чадър и атракционните съоръжения. За зоната за релакс се плаща 8 лева. Малките шатри за 2-3 души са на цена от 20 лева. Големите шатри са за четирима и струват 30 лева.

Плажът се намира се в началото на парковата зона на Благоевград, непосредствено над така наречената Алея на здравето. Комплексът се простира на 10 000 кв. метра и е с общ капацитет от 1000 души.

Спортно-развлекателният комплекс разполага с басейн с олимпийски размери, с басейн с изкуствени вълни. Сред атракциите са "камикадзе", "ролба", тройна водна пързалка, "октопод", "рейнбоу" и "мини ролба". Всеки посетител получава специална гривна за достъп. Ако я загуби, плаща 50 лева. Не се допускат в района на открития плаж лица под влияние на алкохол и упойващи вещества.

Френско-български танцов флашмоб ще озари центъра на Благоевград

Френски студенти и Общински младежки дом - Благоевград подкрепят кандидатурата на София и Югозападния регион за Европейска столица на к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com