Сердика Център разкрива корейските бюти тайни

5660
Сердика Център разкрива корейските бюти тайни
Снимка: Сердика център

В края на май в Сердика Център отвори врати първият в България специализиран физически магазин за корейска козметика - Seoul Cosmetics. Той е нов по рода си обект, в който многобройните почитатели на корейската козметика ще намират най-доброто от азиатската грижа за кожата. В последните години корейските козметични продукти се превърнаха във водеща тенденция и успешно завладяват целия западен козметичен пазар, като стават все по-популярни и сред българските потребители. Съчетавайки най-доброто от съвременните технологии в козметичната индустрия и традициите на Изтока, корейската козметика е световноизвестна с висококачествените си и ефективни продукти. Именно затова и в Seoul Cosmetics се предлагат марки, които отговарят на тези стандарти и подсилват и външната красота,  и вътрешното благосъстояние.

В новия магазин на ниво +1 в Сердика Център феновете на корейската козметика откриват супер популярните марки като MISSHA – изцяло съставена от натурални и качествени продукти, без съдържание на консерванти и изкуствени съставки, и A’pieu – с продукти за грижа за кожата и декоративна козметика. В Seoul Cosmetics могат да се открият също маски за лице и тяло на Cettua, разработени с грижа за тийнейджъри и жени между 20 и 30-годишна възраст, които търсят ефективни и лесни за употреба продукти на достъпна цена.

Върху грижата за коса и тяло се фокусират марките Kundal и I’m Nature. Kundal е бранд, вдъхновен от природата и нейната красота, вплитащ в себе си множество естествени екстракти, висококачествено масло от макадамия и водещи световни производствени технологии. I’m Nature поставя акцент върху качеството на съставките, като насочва интереса си към естествения, натурален и природен състав на активните вещества във всеки продукт.

Какво ново още в Сердика Център:

Любимата марка детски дрешки NEXT Children също отвори врати в Сердика Център и може да се открие на ниво -1. Брандът, познат като една от шестте най-големи модни марки в Европа, печели своята популярност с атрактивните модели и разнообразието на размери за деца от 0 до 10-годишна възраст, както и със съотношението цена-качество.

Zlatna Ribka е друг новооткрит обект в търговския център. В магазина се предлага ексклузивно най-доброто от света на луксозната козметика за коса и кожа от марки като: Macadamia, LAKME, L’Alga, PHILIP KINGSLEY, NEUMA, Marrakesh, PHYRIS и Kerastase, както и още много от най-висококачествените продукти в бюти индустрията.

Посетителите на Сердика Център вече могат да заповядат и в новия магазин Harizma Plus Size – бранд, наложил се на пазара в последното десетилетие. В магазина могат да се открият  висококачествени дамски ежедневни и спортни облекла на утвърдени европейски производители.

Запознанство със семейството на Gelatiamo – кафе и долчерия с изключителна концепция и нови възможности за джелато преживяване за посетителите на Сердика Център.  Намира се на ниво 0 /до централен вход/ и предлага 100% био джелато, приготвено с алкална вода, италиански продукти и био мляко от родни производители. Всички вкусове и стилове на живот са задоволени – от торти и печива, приготвени в собствения цех на бранда, през експлозия от джелато вкусове, до сладолед без захар, веган и кето варианти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com