X
 
 

Смях и сълзи в ТВ7: Полицаи в живо студио, кучета пред входа, Бъчварова иде

9812 12
photo of Смях и сълзи в ТВ7: Полицаи в живо студио, кучета пред входа, Бъчварова иде
Снимка: БГНЕС
Новините на ТВ7 в 15 часа днес протекоха с полицаи в студиото.

„Извинявайте, това ще бъде жив ефир, може ли да излезете?”, попита водещият Атанасов полицая, стоящ в студиото. „Не, не мога да изляза, наредено ми е”, отговори униформеният.

МВР пратило повече полицаи в ТВ7 от страх от журналистите

Във връзка с въпроси за присъствието на служители на МВР в и около офиса на ТВ7 от МВР уточняват: "Полицията оказва съдействие на част...

„Уважаеми дами и господа, работата на новинарите е нещо много специфично. Когато се излъчва една емисия, не може да бъдат допуснати външни хора в нито една телевизия, в нито едно студио. В момента зад гърба на операторите има полицаи. Зам.-шефът на СДВР Радослав Сотиров е тук и въпреки това полицията стои в студиото и реално за нас е трудно да започнем да излъчваме”, заяви новинарят.

Той попита дали наистина е наложително полицаите да присъстват в студиото. „Само един декор ни дели и нас, и вас. В такъв случай ще ви помоля да си изключите телефоните и да пазите тишина. Ще го направите ли? Никой ли не може да ми отговори?”, попита Атанасов.

В крайна сметка емисията започна при "полеви" условия с минути закъснение. Тя бе прекъсната обаче от влизането на униформен полицай в студиото.

"Надявам се премиерът, президентът да гледат и видят - полицай се разхожда пред камерите по време на директно излъчване на новини", заяви Атанас Атанасов.

Куп знайни фигури скочиха: Акцията в ТВ7 е удар срещу демокрацията и държавата

Не мога да разбера какво се случва и страшно много неизвестни има в тази история. Така коментира случващото се в в ТВ7 и обискът там пр...

В момента министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова пътува към сградата на ТВ7. Освен това стана ясно, че освен 40-те полицейски коли пред ТВ7 е имало и полицейски кучета.

В ефира на ТВ7 вече се размаха и некролог за "свободата на словото", заговори се с думи като "щурмуваха" и "фронтова линия". А най-сочният коментар, при това на водещ репортер на медия пред камера, е: "Полицаи има, но колкото за едно районно, а не като за бежански лагер или протест".

От ТВ7 обещаха утре да има катафалка и кръст в помен за свободата на словото.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 10 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Сигнал за корупция срещу новия зам.-шеф на СДВР Радослав Сотиров датира от 2010 г. Това става ясно от писмо на редови служител от магистрална полиция в ОДВР-София изпратено до бившия шеф на МВР Цветан Цветанов . В него се разкрива корупционна схема за събиране на пари от редовите ченгета и се разказва за съществуването на черна каса. Фрог нюз намери писмото в интернет. Публикуваме го едно към едно виж още ›› , като не се ангажираме да кажем дали обвиненията са истина или лъжа. Любопитното е, че е имало скандал във въпросната полиция заради който Сотиров е бил преместен в Перник, а след това в См До министъра на Вътрешните работи Цветан Цветанов Копие: Разследващи медии Входящ No: 226A37F761 от дата 16.12.2010 Г-н Министър, аз съм служител в ОД МВР София - сектор Престъпления по пътищата. Искам да сигнализирам, за нередностите, които се случват в сектора. Работя като автоконтрольор на главен път 1-8. От 4 месеца ми се събира сумата от 400 лева, които ги давам лично на служителя Радослав Сотиров, който ги предоставя на началник сектора - Георги Стоилов и Комисар Валентин Димитров. Такава сума се иска от всички колеги в сектора - преди сумата беше 200 лева. Парите се предоставят, тъй като Сотиров ни увещава, че сумата е за застраховка на нашите работни места и ни пази Апостол Славов, който е бивш служител на Вътрешна сигурност МВР, а сега е заместник Директор при нас. Г-н Министър заповядайте да се уверите, че автомобилите с видеокамери не се експлоатират за да се събират по-лесно пари от водачите на пътя. Работи се със радари, който не се водят на отчет в МВР. Предадените снимки от видеорадарите не отговарят на броя предадени снимки в края на смяната. Отделно от месечната рента, парите след всяко дежурство се предават на Мирослав Андонов и Първан Пейчев, които ги разпределят в края на месеца, между служителите - това е нашата черна каса. За да се уверите в думите ми нека Вътрешна сигурност направи проверка на полиграф на Андонов, Пейчев, Сотиров и Жоро Стойлов Вдигането на месечната рента се обясни, че се налага, защото са необходими много пари за адвокатите и съдийски състав на Комисар Валентин Димитров /три дела от общ характер/ и Сотиров /едно дело/.
 • Анонимен 9 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Ако на мястото на ТВ7 беше някаква софийска болница, така ли щяха да влязат в операционната зала и да понесат оборудването!? ... Спомням си за великият Архимед, и войникът тръгнал да унищожава чертежите му ...
 • Анонимен 9.1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  С чужда коня - до сред ряка! Да са си правили сметка! Когато ядоха кюфтетата (пардон - взеха заема за да си плащат високи заплати) - не реваха!
  : 0 !
 • В защита на пирамидата КТБ ? 8 В защита на пирамидата КТБ ? преди 4 години Профил на трол?
  Не знам чия собственост (на Цветан Василев, Деян Пеевски или на друг играч на задкулисието) е понастоящем ТВ7, но със сигурност може да се каже, че през последните години не е имало у нас ТВ канал с по-манипулативни новини ! А къде беше СБЖ и СЕМ при Костинбродската постановка на ТВ 7, довела до погазване на изборния кодекс и до манипулиране на избирателите ? А в случая, доколкото разбираме, става виж още ›› дума за запор над имущество на пирамидата КТБ !!!
 • бръмммм 7 бръмммм преди 4 години Профил на трол?
  Защо ми се струва, че това е поредния кьорфишек на тази \"талавизия\". Взимали са кредити и трябва да си ги върнат.
 • ЩО ЦЕНЗУРИРАТЕ 6 ЩО ЦЕНЗУРИРАТЕ преди 4 години Профил на трол?
  А поискате ли разрешение от шефа на СДРВ и шефа на 6то РПУ за да напишете тази статия?
 • За какво говорим 5 За какво говорим преди 4 години Профил на трол?
  А поискате ли разрешение от шефа на СДРВ и шефа на 6то РПУ за да напишете тази статия?
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Струва ми се, че сунувам!? ... срамна работа... Позор. ::TV7 е учредила особен залог на оборудването в телевизията за кредит към КТБ, съобщи bTV, позовавайки се на камарата на частните съдебни изпълнители. Според тях Кристина Димитрова, представена за частен съдебен изпълнител, е техен адвокат. Синдиците на КТБ са поискали по Закона за особените залози да им се предадат тези заложени вещи. Реалния виж още ›› т частен съдебен изпълнител Неделчо Митев е изпратил покана за доброволно предаване, както и списък със заложените вещи. 14-дневният срок е изтекъл и според частния съдебен изпълнител е трябвало да се премине към принудителното предаване на заложеното имущество.::
 • В защита на задкулисието ? 4.1 В защита на задкулисието ? преди 4 години Профил на трол?
  Не знам чия собственост (на Цветан Василев, Деян Пеевски или на друг играч на задкулисието) е понастоящем ТВ7, но със сигурност може да се каже, че през последните години не е имало у нас ТВ канал с по-манипулативни новини ! А къде беше СБЖ и СЕМ при Костинбродската постановка на ТВ 7, довела до погазване на изборния кодекс и до манипулиране на избирателите ? А в случая, доколкото разбираме, става виж още ›› дума за запор над имущество на пирамидата КТБ !!!
  : 1 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Всичко свързано с тази банка, вече го няма.
 • Факт 2 Факт преди 4 години Профил на трол?
  Не знам чия собственост (на Цветан Василев, Деян Пеевски или на друг играч на задкулисието) е понастоящем ТВ7, но със сигурност може да се каже, че през последните години не е имало у нас ТВ канал с по-манипулативни новини !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  По-ще им приляга да направят некролог на КТБ. Няма мангизи - няма ТВ.
Нагоре