Снимки за спомен: Полицейски шеф използва спецчастите на Сливен и извади служебните оръжия за сватбата на щерка си (СНИМКИ)

25962
Снимки за спомен: Полицейски шеф използва спецчастите на Сливен и извади служебните оръжия за сватбата на щерка си (СНИМКИ)
Снимка: ПЦ на МВР

Доведената щерка на директора на Областната дирекция на МВР в Сливен старши комисар Димитър Величков - Мая се задоми на пищно тържество, характерно по-скоро за мафиотски фамилии. Церемонията прилича на венчавката на небеизвестния сръбски паравоенен командир и подземен бос Желко Ражнатович-Аркан с фолк дивата Цеца Величкович. Когато младоженецът и кумовете отиват да вземат булката в дома на старши комисар Величков, вратите са завардени от Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР - Сливен, откъдето наряд дават няколко души от отряда за задържане, пише "Флагман".Това става ясно и от фотосите на професионалния сливенски фотограф Георги Ангелов, който явно е поканен да заснеме сватбата.

Вместо да изпълняват служебните си задължения елитни ченгета стават статисти в странен сватбарски спектакъл. Гости на паметното събитие твърдят, че бъдещият зет на знатния полицейски шеф пристигнал с G класа и въоръжен с автомат Калашников – с определена цел по сценарий. Той връчил на булката Мая картечен пистолет Узи.

8 грешки, които всички младоженци допускат в деня на сватбата си и след това съжаляват

По ирония на съдбата сватбеният ден често се оказва не най-щастливият, а най-трудният за младоженците. Едва след тържеството те осъзнав...

Младоженецът Антон Господинов е полицай в Сливен и се издига благодарение на тъста си. На сватбата си обаче пуца като мафиот Скъпите нови пушкала са били извадени с устна заповед на старши комисар Величков от оръжейната на дирекцията. Те са послужили като реквизит за спектакъла, който се разиграва като акция на специализирани сили по отвличането на булката. Зетят Антон Господинов идва от Районното управление на полицията в Нова Загора като патрулно-постови полицай в РУ Сливен, където се залюбва с Мая. Следва светкавичната му кариера с преместване в ОДМВР Сливен – в сектор „Криминална полиция“, където се развива под крилото на тъста си.

Сценарият с качулките засенчва сватбата на века в Сърбия, когато босът на "Тигрите" Аркан взе за булка топ секс символа Цеца Величкович. Тържеството се е състояло в ресторант „Национал Палас“ в Сливен, в непосредствена близост до ОДМВР Сливен и на него са били доста шефове на МВР от съседни общини и области, твърдят запознати.

След скандалните разкрития най-вероятно министърът на вътрешните работи Бойко Рашков ще отстрани шефа на областната дирекция на МВР в Сливен, макар че Димитър Величков бе от малкото полицейски директори, които запазиха постовете си при служебното правителство, твърдят източници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Връщат светофарите с таймер

Колко ще ни излезе предстоящият предсрочен вот?

Имитация на контрол: Едва 476 са глобени за пушене на закрито

Кой има имен ден днес, 29 март, 2024 г. Честито!

Прогноза за времето - 29 март 2024 г. (петък)

Проф. Топалов: Болно ми е, че България не е щастлива държава

Най-важните новини за деня: 28 март 2024 г.

Евро или лев: Actualno.com събра вашите мнения (ВИДЕО)

Адм. Ефтимов: Военните даваме своя принос, но инвестициите в отбраната са критични

Стотици трудови злополуки са регистрирани в страната ни за 2023г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Връщат светофарите с таймер
Връщат светофарите с таймер

Връщат броячите за светване на зелен или червен сигнал на светофарите. Освен това се въвеждат светофарна секция за ляв завой на кръстовище и светлинна...