Софиянски безнаказано прави пътни нарушения пред погледа на полицаи

34068
Софиянски безнаказано прави пътни нарушения пред погледа на полицаи
Снимка: Facebook

В най-натоварения момент на трафика тази сутрин бившият столичен кмет Стефан Софиянски е извършил няколко пътни нарушения. Те са случили пред погледа на полицията, която обаче не е реагирала. За това алармира в социалната мрежа Facebook блогърът Иво Мирчев.

„Само преди 20 мин., докато пътувах към работа бях на два пъти засечен от черна лимузина, управлявана от Стефан Софиянски (на снимката). Всичко се случи тук пред погледа на полицията: http://goo.gl/maps/SUPlu . Пътувах от локалното платно на бул."Цар Борис III" по посока център, от еднопосочната улица вдясно (СС се движеше в обратна на позволената посока в тази улица). След това непозволено СС се опита да се включи в булеварда и направи две нарушения в рамките на 20 метра. Всичко това, поставяйки в опасност движещите се нормално автомобили. Искрено се радвам, че още не са приели новата поправка в НПК за невъзможността да снимаш политик в нарушение. Жалко е, че тези, които трябва да бъдат обществен пример за всички ни са точно обратното. (За протокола автомобилът бе Volvo с рег. номер CA 4218 CC)”, гласи статус на Мирчев в социалната мрежа. Той е успял и да заснеме Софиянски с телефона си.

Ива Софиянска роди момиченце

Ива Софиянска и Антон Божков станаха родители.  "Имам новина! Казва се Мая и се появи на бял свят днес! Чувстваме се добре! Емоци...

Припомняме, че Иво Мирчев е едно от лицата на антиправителствените протести. През лятото той бе сред хората, които често пускаха в социалните мрежи кадри от случващото се на демонстрациите, включително снимки и кадри от многохилядния протест на "Цариградско шосе". Преди време гостува и в Нова телевизия, където заяви: "Не „оставка”, не „протест”, а „общество” е ключовата дума на изминаващата година в България. Защото от това общество зависи оставката, зависят протестите и контрапротестите”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com