Сугарев спира гладната стачка

8892
Сугарев спира гладната стачка

От утре Едвин Сугарев ще бъде захранен венозно, така че гладната му стачка се прекратява. Това е съобщила съпругата му д-р Мария Арсениева с уточнението, че състоянието на Сугарев не е добро, предаде БГНЕС.

Сугарев е апелирал фотографа Николай Генов да спре да гладува и децата му също да не се присъединяват към гладната стачка, съобщи БНР.

"В момента се опитват да възстановят електролитния баланс, защото целият организъм е абсолютно изтощен, почти няма орган, който да не е засегнат. В момента е на водно солеви разтвор и му се влива кислород, тъй като мозъка му е с лек оток", каза Аресениева за състоянието на мъжа си.

Добри резултатите са показали изследванията на Едвин Сугарев, съобщи по-рано днес дирекорът на Александровската болница доктор Костадин Ангелов. "Болничен диетолог ще изработи една специална диета за него, с която се надяваме той да започне, да бъде захранен с оглед стабилизиране на състоянието му", допълни той и завърши, че няма пряка опасност за Сугарев.

Двама души се присъединяват към гладната стачка на Сугарев

Още двама души обявиха, че започват безсрочна гладна стачка, съобщи в писмо до медиите Едвин Сугарев, който също гладува с искането за ...

Дъщерята на Едвин Сугарев Теа заяви, че децата му също спират гладната стачка. Цялото семейство го е помолило да спре със стачката, защото тя не се е оказала ефективна, а вече е имало реален риск за здравето му.

Припомняме, че Сугарев обяви гладна стачка на 26 юни. Той поиска оставката на премиера Пламен Орешарски, като заяви в писмо до медиите, че протестиращите "искат просто да се махнете – и Вие, и Вашето правителство, и новата тройна коалиция, която го подкрепя. Те изпитват отвращение към всичко онова, което им предлагате като днешна политическа реалност – и отказват да Ви търпят повече, отказват да живеят в лъжа".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Отиде си именит пловдивски писател
Отиде си именит пловдивски писател

Големият пловдивски писател Здравко Попов ни напусна на 85 -годишна възраст. Тъжната новина за неговата кончина съобщи съпругата му - актрисата...