Тошо Тошев: Любомир Павлов иска да управлява държавата

15596
Тошо Тошев: Любомир Павлов иска да управлява държавата

Не бих отговарял на нападките на Любомир Павлов, но една от сериозните болести на българската печатна журналистика е самият Павлов.

Това заяви главният редактор на в. „Преса” Тошо Тошев в интервю за Нова телевизия, по повод скандалните разкрития, съмнителните олигарси, съюза на издателите и агент „Бор”. По думите на Тошев възцаряването на Павлов на трона на „Медийна група България Холдинг” е довело до едно окончателно господстване, което цъфна като едно акне върху лицето на гражданското общество, като една синя пъпка върху името на българската журналистика.

СГП поиска запор на дяловете на Павлов и Донев

Софийска градска прокуратура (СГП) поиска запор на дяловете на Любомир Павлов и Огнян Донев.Запорът е поискан само за дружествените дял...

"Това стана заради мениджърските им амбиции и на Павлов, и на Огнян Донев. Павлов не искаше да прави бизнес чрез вестниците, а да подпомага своето собствено его в сферата на политиката", заяви Тошо Тошев.

Попитан за разпространения запис от в. „Преса” с Любомир Павлов, журналистът каза, че именно от него личи, че Любомир Павлов се цели много нависоко, не само в сферата на журналистиката. Той иска да управлява държавата, категоричен бе Тошев. Според него съдебната система обаче се е забавила по случая, но все пак е реагирала. ДАНС е сезиран от главния прокурор по темата, а аз написах писмо, че държа да се провери този запас, каза журналистът.

„Според мен Донев вече се чувства неудобно в компанията на Павлов и сигурно вече съжалява за това, което е направил”, заяви Тошо Тошев.

Редактор: Георги Иванов

Прокуратурата ще проверява записите на Любомир Павлов

Прокуратурата ще направи проверка на записите, на които се чува гласът на Любомир Павлов, съобщи главният прокурор Борис Велчев. Въз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com