Товарен бус се блъсна в рейс от градския транспорт в Пловдив

15619
Товарен бус се блъсна в рейс от градския транспорт в Пловдив

Пореден инцидент с градския транспорт в Пловдив. Товарен бус се е врязал в пътнически автобус по линия 36 на спирката на Сточна гара в града около 8.30 ч. тази сутрин, предаде БГНЕС.

Автобусът е бил спрял, а точно пред него е бил още един автобус, и двата Мерцедес, по линия 29. Ударът е причинил материални щети на автобусите, но ранени няма. По данни на очевидци, веднага е дошла Спешна помощ и пътниците са прегледани, но всички са се отървали само с уплах. Още не е ясна причината за катастрофата. Водачът е възрастен мъж, който твърди, че пътят му е бил засечен. Полицията изяснява случая. Районът е част от най-оживеното кръстовище на Пловдив.

Това е поредният инцидент в градския транспорт на Пловдив. Типичните произшествия, последното от които стана само преди дни, обикновено стават по причина на неразумни други водачи на пътя, които засичат автобусите и ги карат да спират внезапно, заради което пък вътре пътниците са изложени на риск от раняване. Само от началото на годината има поне три случая на пътници със счупени крайници точно поради тази причина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com