В Благоевград се проведе среща с ученици на тема „Опасностите, които крие интернет пространството и разпространението на наркотици”

9644
В Благоевград се проведе среща с ученици на тема „Опасностите, които крие интернет пространството и разпространението на наркотици”
Снимка: Thinkstock

В Благоевград се проведе среща с ученици на тема „Опасностите, които крие интернет пространството и разпространението на наркотици”, съобщи Агенция Фокус.

Младежки дом и Общински съвет по наркотични вещества- Благоевград на 25-ти февруари организира среща-разговор с ученици от 6 до 11 клас, сред които основни партньори бяха СОУИЧЕ „Св. Климент Охридски” и Второ ОУ „Димитър Благоев”

Децата от Центъра по изкуствата-Благоевград ще изнесат концерт

Децата от Центъра по изкуствата-Благоевград ще изнесат концерт под надслов „Честит рожден ден, г-н Моцарт”, съобщи Агенция ...

Дискусията се проведе от 12.30 часа, в Младежки дом-Благоевград. Сред основните разисквани теми бе намаляване или увеличаване на наказанията за разпространителите на наркотици, принуждаващите към проституция, педофилите и качващите снимки без разрешение и знание на заснетия в интернет.

Идеята за тази съвместна инициатива между Младежки дом и Общински съвет по наркотични вещества-Благоевград е на екипа на Общински съвет по наркотични вещества ние сме партньори в момента, работим в екип, посочи Вера Ангелска, експерт от Младежки дом Благоевград. Експертът уточни, че това е първата подобна дискусия за тази година, като допълни, че всеки месец ще се прави по една подобна дискусия, на която интернет пространството ще бъде основната тема.

 „Ще има и конкурс за есе на тема „Как да използваме безопасно интернет?”, организирано от Детски парламент. В последно време, той доста вреди на младите хора, и се надяваме да се включат много млади хора”, каза още Вера Ангелска.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com