Велико Търново към проф. Костадин Ангелов и ГЕРБ-СДС: Направете правителство и оправете нещата (ВИДЕО)

3100
Велико Търново към проф. Костадин Ангелов и ГЕРБ-СДС: Направете правителство и оправете нещата (ВИДЕО)
Снимка: ПП "ГЕРБ"

Тези, които управляваха държавата последно, ни излъгаха за всичко - няма газ, няма евтини дърва, инфлацията ни изяде пенсиите, оплакаха се жители на кв. „Чолаковци“

Направете правителство и оправете нещата в страната. Омръзна ни да слушаме лъжи. Това поискаха хората от Велико Търново от водача на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов. Той се срещна с жители на кв. "Чолаковци", които се оплакаха, че живеят все по-зле.

"Мошениците ни излъгаха за всичко. Тези, които управляваха държавата последно. Такива, които ни лъжат, повече не ни трябват. Спряха газа, спряха всичко. Лъжци и мошеници – в контейнери щели да носят газ. Колко ще струва, къде ще го преработят тези "умници". Всичко направиха да бъде по-зле", каза Йорданка Николова от Велико Търново. Думите й потвърдиха още десетки жители на „Чолаковци“, обезверени от кризите в държавата и все по-трудно прикриващи обидата си, когато видят по телевизията „промяната“ да се хвали.

„Парите не стигат. Почти нищо вече не мога да си купя в магазина. Обещаваха евтин хляб, а той гони 2 лева. И отива нагоре“, неспокойни са хората. И правят проста сметка – каквото са си купували преди за трапезата за 30 лева, сега за същите продукти трябва да броят по 100 лева.

„Не вярвам на Асен Василев! Инфлацията ми изяде пенсията. Аз ако му вярвам, няма да дойда тук – при вас. Те много хора са така, ама не смеят да излязат. И на Кирил Петков не вярвам. Те са еднояйчни близнаци – много си приличат по лъжите“, сподели и бай Данчо от великотърновския краен квартал. Съседката му Йорданка пък пита къде са деветте милиарда лева, похарчени за девет дни в края на миналата година.

Обещаните от Корнелия Нинова евтини дърва също ги няма, е другата мъка на хората. "Сигурно са в гората и чакат някой да ги отсече, да си ги докара сам", критикуват великотърновци поредната лъжа на „промяната“. Не могат да простят и за спряната програма за саниране, която е намалила с 40% сметките им за ток и топло в панелните жилища.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com