Венцислав Стефанов: Побой и насилие над протестиращите нямаше

27699
Венцислав Стефанов: Побой и насилие над протестиращите нямаше
Снимка: БГНЕС

Загубих здравето си след отвличането на сина ми. Внучката ми също е болна. Този, който се справи с уличната престъпност ще бъде премиер на тази страна до живот. Това сподели президентът на „Славия" Венцеслав Стефанов пред bTV.

Побой и насилие над протестиращите нямаше. В това съм категоричен. Бил съм на митинг в Берлин и съм виждал какво означава бой. Циганите грабят, изнасилват и убиват. Лумпени крадат и чупят, а ние после обвиняваме полицията. Протестиращите нямат никакво право да бутат и дърпат загражденията, и да налитат на полицаите. Нека да си минават мирно от там и да си протестират, заяви още Стефанов. 

Венци Стефанов пред Playboy: Бербатов е по-умен от Боби Михайлов

В най-сериозното си интервю досега, президентът на Славия Венцеслав Стефанов признава, че един ден би подкрепил Димитър Бербатов за пре...

В България всичко е безнаказано и за това се докарахме до това положение. Днес преди мача „Славия" - "Локо" (Сф) са се били фенове. 15 души са арестувани и сега трябва да бъдат наказани възможно най-тежко. Законите в тази държава трябва да се спазват. Феновете на „Левски" и ЦСКА също се бият, а последствия няма. Нямам информация, че футболните агитки участват в момента в протестите, но няма да се учудя това да е факт. Тези хора също могат да се манипулират, заяви Стефанов. 

Нещата са много прости. Трябва да се хванем за ръце и да тръгнем напред. Да спрем да говорим този открадна толкова, онзи открадна толкова. Трябва промяна в политическата система. Трябват мажоритарни избори, категоричен беше президентът на „Славия". 

Няма нищо вярно в твърденията, че СИК е групировка на БСП. Да аз имам леви убеждения. Младен Михалев (Маджо) също е с леви убеждения. Има ли нещо лошо в това? СИК беше застрахователна компания и си вършеше много добре работата. Като цяло ние сме далеч от политиката. Нас ни интересува държавата да се управлява от политици, които се грижат за народа. В момента виждам, че правителството на Пламен Орешарски прави неща за хората, които никое друго правителство не е правило. Бойко Борисов никога не е бил член на СИК, категоричен беше Стефанов. 

Ако Станишев, Борисов, Местан спрат с простотиите и оставят Орешарски да работи, ще бъде най-добре. В парламента трябва да си подадат ръце и забравят за протестите. Чака ни тежка зима. Държавата е обрулена и трябва да мислим за хората. На държавата и трябва обединение. И да свалим Орешарски, кой ще го смени? Изредиха се всички и файда нямаше. Орешарски е финансист и направи много за социално слабите, за децата, завърши Стефанов. 

Венци Стефанов пред Playboy: Бербатов е по-умен от Боби Михайлов

В най-сериозното си интервю досега, президентът на Славия Венцеслав Стефанов признава, че един ден би подкрепил Димитър Бербатов за пре...

Венци Стефанов посочи, че деца от футболната школа на „Славия" цяло лято не са тренирали, защото са ходили на митинги и са получавали по 40-50 лева на участие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com