Защо спокойната екскурзия обича застраховките?

1263
Защо спокойната екскурзия обича застраховките?
Снимка: Lidl

Отново пред нас се задават онези месеци от годината, в които мислите ни започват силно да се ангажират с така приятните почивки и екскурзии. Дали ще заложим това лято отново на популярната морска отпуска, ще се охладим подобаващо в дебрите на някой свеж балкан или ще предпочетем някоя далечна екзотична екскурзия, не е от толкова голямо значение - важното е цялото това преживяване да бъде изпълнено с много прекрасни моменти и голяма доза на спокойствие. Защо казваме спокойствие? Ще разгледаме в следващите редове.

Можем да се намираме на най-чудното и романтично кътче на планетата и да не успеем да се насладим на цялата тази приказна обстановка, която ни заобикаля. Това може да бъде продиктувано от всякакви допълнителни притеснения и въпроси, които съпътстват почти всяка една екскурзия - резервиране на хотели, подготовка на документи, съхранение на багаж и т.н.

Остават броени дни, в които клиентите на Lidl могат да се включат в „Ти и Lidl за по-добър живот“

Лидл България продължава с набирането на фонда за инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“ до 10 юни. В продължение на че...

Успяхме ли да си вземем достатъчно и подходящи дрехи? Дали ще имаме проблем с посещението на онази забележителност? Ще ни стигне ли времето да разгледаме всичко? Спряхме ли фурната от сутрешната закуска преди пътуването? Наред ли е всичко у дома? Хиляди въпроси могат да изникват в съзнанието ни по време на всяка една екскурзия и колкото да се опитваме да се наслаждаваме на прекрасната лятна почивка, която сме си организирали с толкова много желание и любов, винаги има едни такива моменти, в които тревожните въпроси просто не ни оставят на мира. И тогава започваме да се чудим дали не трябваше да си направим застраховки за това пътуване, а ако пък вече имаме такива - какво точно покриват те, защитени ли сме в определени непредвидени ситуации и т.н. - все досадни въпроси, които допълнително натоварват така мечтаното преживяване. А всъщност застраховките могат да допринесат за едно върховно спокойствие на всяка една екскурзия, особено ако са сключени на страхотни цени. Сега, до края на юни, с мобилното приложение Lidl Plus можем да сключим медицинска застраховка за пътуване в чужбина с 25% отстъпка в обектите на SDI, както и различни намаления за застраховки за дома, при злополука и каско за личното ни превозно средство.

Освен с различни намаления за застраховки в SDI, мобилното приложение Lidl Plus е дигиталният помощник на всеки клиент на Lidl. С него потребителите получават ексклузивни купони и оферти както и скреч карта с награди след всяка покупка. Удобно могат да разглеждат седмични брошури и да научават за най-новите промоции и игри на Lidl. Голямо удобство е и дигиталната касова бележка на разположение по всяко време, която дава +30 дни при връщане на нехранителни продукти. В секция “Партньори” всеки може да открие интересни и атрактивни отстъпки, които да му донесат отстъпки дори и извън пределите на магазина, сред които намаление за езикови училища “Интелект”, редица намаления за различни продукти в аптеки SoPharmacy и още много.

Защото хубавата и запомняща се почивка или екскурзия не е нищо повече от страхотно прекарани мигове, изпълнени с множество радостни моменти и спокойствие. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com