Засилва се трафикът по основните пътни артерии в страната

1173
Засилва се трафикът по основните пътни артерии в страната

Постепенно се засилва трафикът по основните пътни артерии в страната. По автомагистрала "Струма" движението се засили в посока към София и в участъка при пътен възел Симитли се регулира от патрули на Пътна полиция. Интензивен е трафикът към столицата и по АМ "Хемус" - колона от автомобили се е образувала в участъка от Ботевград до тунела "Ечемишка".

По АМ Тракия засега движението е натоварено, но спокойно. В столицата - натоварено е движението по Ботевградско шосе, където в голям участък придвижването е двупосочно в лентите посока към центъра, съобщиха от СДВР.

20-километрова опашка от автомобили пред ГКПП "Кулата"

Километрично задръстване затруднява движението по АМ „Струма”. Придвижването след Сандански към граничен пункт "Култата" се...

От ГД "Национална полиция" напомнят на водачите да шофират с повишено внимание и със съобразена с пътните условия скорост, при стрикто спазване на указанията на органите на Пътна полиция.

Четирима души пострадаха леко при катастрофа тази сутрин към 7.30 часа в столицата, между трамвай и джип на кръстовището на бул. "Сливница" и бул. "Христо Ботев". При инцидента джипът е ударен странично. Трима от пострадалите са преминали медицински прегледи, един е оставен за обстойни прегледи и лечение при необходимост. Предприети са процесуално-следствени действия за установяване на причините за произшествието Тежка катастрофа стана преди обед, към 10 часа във Враца. По първоначални данни, лека кола с трима пътници, по неизяснени засега причини се е ударила в стълб край пътя в централната градска част. Загинал е на място шофьорът на автомобила, тримата пътници са прегледани и освободени за домашно лечение. Движението не беше затруднено.

Сериозно произшествие стана към 11.40 часа и на пътя от Самоков към София в района на Пасарел. Според първоначалната информация, шофьорът на лек автомобил е изгубил управлението на завой, колата е паднала в коритото на реката край пътя, при което е загинала на място пътничка. Четирима души са откарани в болница за оказване на медицинска помощ. Движението е временно затруднено до изваждането на катастрофиралия автомобил и приключването на огледа. Екипи на КАТ-СДВР и патрули регулират движението. В участъка се преминава с намалена скорост до възстановяването на условията за нормализиране на трафика.

Интензивно, но без забавяне е движението на българо-гръцката граница на ГКПП-Кулата и Маказа. Движението е натоварено и в двете посоки, екипите на пунктовете работят на пълен капацитет и няма струпване от леки автомобили.

ТИР удари цистерна на АМ "Тракия", има колони от автомобили

На 25 километър от автомагистрала „Тракия” в посока Пловдив е станала катастрофа между ТИР и цистерна. Това съобщи „...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Добра, но няма да даде резултат: Експерти за намаляване на скорост по магистралите

Жълт код за проливни валежи и гръмотевици

Синдикатите излизат на протест пред Министерски съвет

Прогноза за времето - 25 април 2024 г. (четвъртък)

Най-важните новини за деня: 24 април 2024 г.

Колко пари ни трябват, за да живеем нормално: Actualno.com събра вашите мнения (ВИДЕО)

Георги Папакочев: Включен е целият арсенал на руската пропаганда (ВИДЕО)

В грижата за децата: Държавата отлепи от “среден 3“

Времето утре - 25 април 2024 г.

От Сливенската епархия искат църковен съд за двама свещеници

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com